Eğlenelim biraz (EY raporu-20 nisan) TÜRKÇE TERCÜME
........
"Birleşme ve hisse değişinı oranlarının belirlenmesine ilişkın değerleme çalışmamızın sonuçlarını sunmaktan mutluluk duymaktayız
(walla acayip bi şey oldu. tam istediğiniz gibi...sizi çok mutlu edecek eminiz)
Çalışmalarımızda Migros Yönetimi tarafından tarafımıza sağlanan finansal verilerin herhangi bir denetime tabi tutulmaksızın Migros ve Kipanın tarihsel ve projekte edilmiş taaliyet sonuçları ile finansal durumunu doğru olarak yansıttığı kabul edilmiştir
(Valla bana ne verdiysen o hocam. Bundan anca bu çıkar)
Bu rapor. talebiniz üzerine, sadece yukarıda birinci paragrafıa belirtilen amaç ile ilgili olarak hazırlanmış olup, herhangi başka bir amaç için kullanılması uygun değildir
(Oğlum bak, başımı belaya sokma)
Ernst Young Kurumsal Finansman Danışmanlık A.Ş. (EY’), Migros Yönehim Kurulu dışında üçüncü şahıslara karşı bir sorumluluk Kabul etmemektedir Bu raporun dağıtımı Migros Yönetimi ile birleşme işlemi ile ilgili yasal organlar ile sınırlıdır
(Eğer bir pislik yaparsan sorumlu sensin)
Bu kısıtlamaya rağmen raporumuz muhtemel kredi kurumlarına. yatırımcılara veya diğer ilgili şahıslara açıklanırsa bu şahıslar herhangi bir karar verirken veya yatırım yaparken raporumuza güvenmemelidir, aksi halde EY. Migros Yönetimi ile onların hissedarları dışında hiçbir kuruma karşı sorumluluk Kabul etmemektedir
(Ey yatırımcı, ben bu raporu senin için değil bunlara hazırladım, ama olurda bir pislik yaparlarsa bana bulaşma, raporumu kaale alma sen.. zaten bizde inanmadık)
Bu değerleme danışmanlık raporu, ilişiktekı Genel Varsayımlar ve Sınırlayıcı Koşullara tabidir
(anca varsayımla bu hale getirebildik ne yapalım)

YTD
Yer İmleri