Sayfa 259/581 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. 10 mayıs gibi görünüyor konsolide bilançonun açıklanması.

2. fena verdiler kıpırdayacak hal kalmadı, geldikçe geliyor acaba 1,29 yapıp ikili dip mi yapacak yoksa tarihi dibini mi yapacak ?
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

3.  Alıntı Originally Posted by cefri Yazıyı Oku
    herkes yazmış bende ıkı kelam edeyım dedım işte umarım yarın cuma namazı esnasında bılanco acıklanır 14.55 de 1.50 cıvarı olmasını tahmın edıyorum bakalım ne olacak ınanın bende cok heyacan yarattı yarın ogle arası kesınlıkle yatırım tavsıyesı degıldır
    Tarihinin en iyi bilançosu olacak o kadar heyecan normal
    Bilanço sonrası pd/dd ne olacak bende onu merak ediyorum.

4. Dolar bazlı haftalık grafikte net bir şekilde görülen alçalan takoz var. Bugün kurun da etkisiyle takozun alt çizgisine bir kez daha değdi. En son 4 hafta önceki düşüşte oraya değmişti.Umarım bu ikili diptir. Öte yandan başta RSI olmak üzere indikatörlerde pozitif uyumsuzluk söz konusu. En çok dikkatimi çeken ise OBV'deki uyumsuzluk. Hisse düşmesine rağmen geçen yılın Kasım-Aralık ayından beri OBV önemli ölçüde yükselmiş. Mal toplandığını gösterir.
    Yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir...

5. Unutmadan takozun üst çizgisi 46 cent dolaylarında yer alıyor. Yani yaklaşık 2 TL'yi hacimli kırması halinde yükselen trende girer.

6. yorumlar umut verici ancak endeks düzelmeden her kademeyi satmak için kullanıyorlar belki ceptocep yapılıyor ancak kağıt düşüyor tepki gelmiyor 101500 çalıştı ancak 3.deneme olursa acaba dayanabilir mi asıl soru işareti bu işaretler umut verici değil özellikle dövizde

7. 14.55 oldu geçti 1.50 olmadi nasi olacak bu iş [emoji16]

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    14.55 oldu geçti 1.50 olmadi nasi olacak bu iş [emoji16]

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bayılıyorum bu ortamda fiyat verilmesini biz arkamızı dayayacak duvar arıyoruz arkadaşlar bu havada adam neden götürsün mal toplamak için bulunmaz nimet, güzel haberleri döşediler bilanço, borç yapılandırma vs 1,50 civarından verdiği malın bir kısmı gelse kar sayar nasıl olsa altta alıcı yok kendi hareketlerle düşürüyor

Sayfa 259/581 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •