Sayfa 346/727 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
Arama sonucu : 5810 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Sirketin Borsa fiyatlamasinda degri 150 milyon Usd altina düstü, bir de demezmi Fikret bizi kimse yikamaz diye, ya böyle sacma bir karar alinirmi maca cikmayip hükmen yenilmek diye, acilen istifa etmeliler YK olarak, Halka acik bir sirket yönetiyorsun ve yatirimcilarini bu duygusal kararla maddi zarara ugratiyorsun....

Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!

2.  Alıntı Originally Posted by YaNasip Yazıyı Oku
    Şenol Güneş'in istediği forvetler alınmadı ki. Burak'ı çok istedi, çarşı grubu istemedi. Dem ba'yı istedi, sakatlık şüphesiyle ve çok para istediği için alınmadı. Şenol Güneş'in hatası, Oğuzhan'da aşırı ısrar etmesi ve Medel'i orta sahada oynatmaması.
    Burak besiktasta oynayamaz ona genis alan lazım. Besiktasa karşı rakipler defansim oynuyor burak alınırsa daha çok sürünürüz

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 550 olana kadar buradayiz sistersen 2 tl ol zaman bizde cok .ytd

4. Maliyet düşüreyim dedim onda bile zarar ettim İnşallah para ile işimiz olmaz. Yoksa, gerisi sabır...

netturko Guest
    Konu lazımdı spekülasyon için onuda kupaya çıkmamayla sağladılar şimdi bunla gider baya

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. takım iki yıl üst üste 2 yıl şampiyon oldu.. futbolcular ve yönetim maddi ve manevi doygunluğa ulaştı....seneye bilenmiş bir fener ve daha derli toplu bir cimbom olacak karşılarında.. yaralı kartalın sonraki sezonda iddiası olacağını düşünmüyorum diyerek bir polemik başlatayım))).. takım çatırdamaya başladı bile.. mevcut kadroyu bu yönetim ve kararsız teknik direktörün bir arada tutabileceğini düşünmüyorum...
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by ABDULLAH KAYA Yazıyı Oku
    takım iki yıl üst üste 2 yıl şampiyon oldu.. futbolcular ve yönetim maddi ve manevi doygunluğa ulaştı....seneye bilenmiş bir fener ve daha derli toplu bir cimbom olacak karşılarında.. yaralı kartalın sonraki sezonda iddiası olacağını düşünmüyorum diyerek bir polemik başlatayım))).. takım çatırdamaya başladı bile.. mevcut kadroyu bu yönetim ve kararsız teknik direktörün bir arada tutabileceğini düşünmüyorum...
    fbli apo yazacaksan adam gibi yaz yoksa git sayfanda geyiğini yap.
    milletin canı burnunda milleti germe.
    kendi yönetimi ve hocasına bakmadan bize sallıyor tam komedi...

8. şenol hoca bence türk hocalar içinde en iyisi bunu da gösterdi zaten. kadroya iyi takviye yaparlarsa her türlü her şeye oynar oynatır. yönetime suç buluyorum aldığımdan beri fiyatlanan güzel bir şey yok hep kötüler fiyatlandı. insan bir çıkar bir şeyler der. kupa maçına çıkmamalar falan. çık gene protesto et nedir yani? hata bende gerçi 479 dan atlarsan sonuç budur. bir kagıdı alırken sayfasına girdiğinde insanların sinirlenip kızıyor olması lazım. yani iyice düşmeli. 6 görmüş işte mesela 3 ve altında alırım ancak demem lazımdı. şimdi ki ortam gibi olmalıydı yani alım yaptığımda güvendik ş.liginde iş yapar diye aldık patladı. bekliycem napalım. başka kağıttan çıkartırım zararı bunu artık yok hükmünde sayıyorum portföyde.

Sayfa 346/727 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •