Sayfa 158/365 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. Hergün kademeye 750bin satış yaz.belki uygun bulup alan olur.3ile 5 ile uğraşma.maldan kurtulmuş olursun.hadi 750bin yazamadın.250bin yaz.kötü günde fiyat oluşturmaya çalışacağım diye çabalama.malı değeri belli bu çaba ne için.

2.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    Elinde 750bin tutan y.kredi.yahu sen bizi salak sandın sanırım.hadi o kadar malı hesapsız kitapsız aldın.işyatırımdaki malını bilemiyorum.kademeye 2.50 ye 25bin değil 750bin satış yaz.görelim delikanlı mısın.işin mal mı satmak oyun mu oynamak.
    Bazen bana bu hareketleri yapan hesapların çoğunun tek bir kişinin ayrı ayrı hesapları olduğunu bile düşündürüyor. Yani ayrı ayrı hesaplar var ve elindeki toplam lot bu hesaplara dağıtılmış gibi sanki, öyle hissediyorum ben (YTD)

GT-N8010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Alıcı satıcı belli olsun.bu tahtada bu fiyattan satıcıysan yaz kademeye malını.birgün değil hergün yaz.750bin yaz 200bin yaz 100bin yaz.işi bilen bilmeyen belli olsun.kim bu şirketin değerini biliyor kim bilmiyor ortaya çıksın.kademeye 20bin satış yazıldı diye satışa gecenin malını da şirketin değerini bilen alsın

4. Bu kademelerde 40bin 50biner olurdu.çok delikanlıysalar yazsınlar bu kademelere.1-2biner lotla oluşan fiyatlama ne kadar doğru olur .yaz kademeye 100bin .görelim 2.50 altında satmaya razı mısın.

5.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    Bu kademelerde 40bin 50biner olurdu.çok delikanlıysalar yazsınlar bu kademelere.1-2biner lotla fiyatlama ne kadar doğrular .yaz kademeye 100bin .görelim 2.50 altında satmaya razı mısın görelim
    Güzel söylüyorsunuz da yüklü satış yazarsa alıcılar olur mu sizce kağıdın talebi de önemli, keske düzgün bir tahta yapıcıya devretse bu kadar yavaş bir tahta olmaz o zaman bu ne ya çin işkencesi.

6. Bugün şirketin değeri 2 milyon dolar daha eridi. Ferit Şahenk görüyorsundur herhalde anlatmaya gerek yok..

7. satıcıysa yazsın 750bin lotu.gercekten bu fiyattan satıcı mı görelim.100bin bile yazamazlar.bunların derdi fiyat oluşturmak.

8.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Bugün şirketin değeri 2 milyon dolar daha eridi. Ferit Şahenk görüyorsundur herhalde anlatmaya gerek yok..
    Onlar bizi görmüyorlar umurlarında da değiliz, olan hep küçük yatırımcıya oluyor, bu kadar değeri düşüyor şirket hisselerinin ama ilgilenen yok, 5'ten 2.44'e düşmüş neredesiniz ne zaman ilgineceksiniz 8 ay dile kolay bir kez yeşil gösterin hep kırmızı hep kırmızı yeter artık yeter, bu kadar işkence olmaz insaf biraz. (YTD)

Sayfa 158/365 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •