cuma günleri hareketlenme gibi alışkanlığı var ,bu ortamda zor gibi ama belli de olmaz
yarın mübarek gün hadi bakalım şaşırt bizi
cuma günleri hareketlenme gibi alışkanlığı var ,bu ortamda zor gibi ama belli de olmaz
yarın mübarek gün hadi bakalım şaşırt bizi
https://resmim.net/f/MtYI1w.png
LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu eşşekten bi halt olmaz dediğimizde şaka yapmıyorduk. Resmen 8-9 liralık kagıdı 20 tl den bize itelediler. Bu kadar habere,kara,temettüye rağmen hala gidemiyosa demekki halka arzda yukardan itmişler
Malesef benim elimde de var bu soysuzların kağıdı. Bildiğin resmi hırsızlık. Ama hazirana az kaldı. Biraz da siz dönün arkayı bakalım nasıl oluyormuş
Hacimsiz düşüyor ,endexse ayak uyduruyor güya şrfsiz.
Sana sat diyen yok kardeş. Ama Enazından buraya gelip 30 olsa da vermem yazmayacaksın. Benim yazdıklarım daha tutarlı enazından. Bende de var ama yeni alım yapmıyorum. Çünkü her aldıgım kademeden elime verdiler. Olumsuz fikrim de hala değişmedi. Yeni alım yapmam. 15,80 den beridir olumsuz yazıyorum bu sayfada. Elimdeki zarar çok oldugu için de riskedip satamıyorum.
Enazından yeni garibanlar eklenmesin bu bataklığa diye uyarıyorum.
Ha bi gün olacak uçacak. Ama ne zaman kimbilir. Uçana kadar bekkeyecez mecbur. Ya bir yıl ya iki yıl. Ama ilk kez bulaşacak olanlar uzak durun.
kimsenin lafıyla hisse alıp satmam ,30 olsa vermem diye bir yazım yok , işin fıtratı gereği rasyolarına inandığım ,verilerine güvendiğim hissede beklentim olacak tabiiki ,bu çok normal ve tutarlı
lakin sen 15.80 den beri kendi ifadenle hissedesin ve kimse yaklaşmasın diye ,yeni yatırımcıyı korumak adına
hisse -8-9 a düşecek ve bunun adına tutarlılık diyosun ..
bir başka deyişle aman ben daha fazla zarar edeyim ,yeni girecekler zarar etmesin diyosun
anlattıklarının meali bu ..
Yer İmleri