Sayfa 346/571 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
    cuma günleri hareketlenme gibi alışkanlığı var ,bu ortamda zor gibi ama belli de olmaz

yarın mübarek gün hadi bakalım şaşırt bizi

2. https://resmim.net/f/MtYI1w.png

LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu eşşekten bi halt olmaz dediğimizde şaka yapmıyorduk. Resmen 8-9 liralık kagıdı 20 tl den bize itelediler. Bu kadar habere,kara,temettüye rağmen hala gidemiyosa demekki halka arzda yukardan itmişler
    Malesef benim elimde de var bu soysuzların kağıdı. Bildiğin resmi hırsızlık. Ama hazirana az kaldı. Biraz da siz dönün arkayı bakalım nasıl oluyormuş

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,013
    Hacimsiz düşüyor ,endexse ayak uyduruyor güya şrfsiz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,013
     Alıntı Originally Posted by fibonacci55 Yazıyı Oku
    Bu eşşekten bi halt olmaz dediğimizde şaka yapmıyorduk. Resmen 8-9 liralık kagıdı 20 tl den bize itelediler. Bu kadar habere,kara,temettüye rağmen hala gidemiyosa demekki halka arzda yukardan itmişler
    Malesef benim elimde de var bu soysuzların kağıdı. Bildiğin resmi hırsızlık. Ama hazirana az kaldı. Biraz da siz dönün arkayı bakalım nasıl oluyormuş
    Sen her mesajında vurguluyorsun (maalesef elimde var ) inandık elinde var ...,8-9 a düşecekse 13.00 lerdeyken sat kurtul kardeşim

ne yapalım tavsiyen nedir bizde mi satalım ,bu verilere rağmen ??

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Sen her mesajında vurguluyorsun (maalesef elimde var ) inandık elinde var ...,8-9 a düşecekse 13.00 lerdeyken sat kurtul kardeşim

ne yapalım tavsiyen nedir bizde mi satalım ,bu verilere rağmen ??
    Sana sat diyen yok kardeş. Ama Enazından buraya gelip 30 olsa da vermem yazmayacaksın. Benim yazdıklarım daha tutarlı enazından. Bende de var ama yeni alım yapmıyorum. Çünkü her aldıgım kademeden elime verdiler. Olumsuz fikrim de hala değişmedi. Yeni alım yapmam. 15,80 den beridir olumsuz yazıyorum bu sayfada. Elimdeki zarar çok oldugu için de riskedip satamıyorum.
    Enazından yeni garibanlar eklenmesin bu bataklığa diye uyarıyorum.
    Ha bi gün olacak uçacak. Ama ne zaman kimbilir. Uçana kadar bekkeyecez mecbur. Ya bir yıl ya iki yıl. Ama ilk kez bulaşacak olanlar uzak durun.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,013
     Alıntı Originally Posted by fibonacci55 Yazıyı Oku
    Sana sat diyen yok kardeş. Ama Enazından buraya gelip 30 olsa da vermem yazmayacaksın. Benim yazdıklarım daha tutarlı enazından. Bende de var ama yeni alım yapmıyorum. Çünkü her aldıgım kademeden elime verdiler. Olumsuz fikrim de hala değişmedi. Yeni alım yapmam. 15,80 den beridir olumsuz yazıyorum bu sayfada. Elimdeki zarar çok oldugu için de riskedip satamıyorum.
    Enazından yeni garibanlar eklenmesin bu bataklığa diye uyarıyorum.
    Ha bi gün olacak uçacak. Ama ne zaman kimbilir. Uçana kadar bekkeyecez mecbur. Ya bir yıl ya iki yıl. Ama ilk kez bulaşacak olanlar uzak durun.
    kimsenin lafıyla hisse alıp satmam ,30 olsa vermem diye bir yazım yok , işin fıtratı gereği rasyolarına inandığım ,verilerine güvendiğim hissede beklentim olacak tabiiki ,bu çok normal ve tutarlı

lakin sen 15.80 den beri kendi ifadenle hissedesin ve kimse yaklaşmasın diye ,yeni yatırımcıyı korumak adına

hisse -8-9 a düşecek ve bunun adına tutarlılık diyosun ..

bir başka deyişle aman ben daha fazla zarar edeyim ,yeni girecekler zarar etmesin diyosun

anlattıklarının meali bu ..

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    sene sonu 30 tl ye elimi öperse veririm hisselerimi albayrağa
    Al kardeş 30 tl lafın burda. 2-3 gün öncesi sanırsam.

Sayfa 346/571 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •