Sayfa 260/581 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by pharnakia Yazıyı Oku
    bayılıyorum bu ortamda fiyat verilmesini biz arkamızı dayayacak duvar arıyoruz arkadaşlar bu havada adam neden götürsün mal toplamak için bulunmaz nimet, güzel haberleri döşediler bilanço, borç yapılandırma vs 1,50 civarından verdiği malın bir kısmı gelse kar sayar nasıl olsa altta alıcı yok kendi hareketlerle düşürüyor
    Fiyati ben vermedim sabah biri yazdı bende hani dedim o kadar ... çok da aşağı fiyat heveslenmesi, bu düzelme ile soru işareti

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Fiyati ben vermedim sabah biri yazdı bende hani dedim o kadar ... çok da aşağı fiyat heveslenmesi, bu düzelme ile soru işareti

Size yazmadım sabah görmüştüm o fiyatı kusura bakmayın yanlış anlaşıldım sanırım, hava kötü arkadaşlar özellikle endeks bir türlü düzelemedi hatta tepki bile vermedi kaç gündür aralıksız eksi gidiyoruz. Alacak arkadaşlar düşünen arkadaşlar temkinli olsunlar belki iki kademe yukarıdan alırlar ama kafaları rahat olur.
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

3. Bunu biraktim ittifak izliyorum daha düne kadar kimse sumugunu atmıyor du bak parası olan geldi mal kıymete bindi ki daha tutar olarak sermayenin yarisina anca geldi gerisini siz düşünün , bazı hisselerin sermaye açıklıkları sorun dur satsan cat diye gelir biri 15 milyon lot alir 2 kadar silse süpürse hem şirket yönetimi hem kira getirisi ... bilmem anlatabildim mi cok kaşınmamak lazim 10_20_30 milyonluk adamlar çoğaldi baski yapanlara duyurulur

4. Kademeler alış ağırlıklı.hisse ekside.hepsi cepten cebe işlem gibi

5. İstese bir tuşla 5 kademe çizebilir...yeterki piyasanın döndüğüne inansın...

6. Konsolide bilançolar için son tarih 10 Mayıs.

7. ilk çeyrek Net Dönem Karı ......9.149.007 tl
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/681274
    Son düzenleme : emektar; 04-05-2018 saat: 19:25.

8. 30 dan 9 a ne oldu ya aradaki 21 milyon liraya bilanço detayına bakamadım bakan arkadaş varsa aydınlatabilir mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

Sayfa 260/581 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •