Etme baskan
Kapanisi kotu yapti zaten.
Ama asaya sarksada ben 6 civari tutunacagini dusunuyorum. Cunku daha onceki tarihi zirvesi 6
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Etme baskan
Kapanisi kotu yapti zaten.
Ama asaya sarksada ben 6 civari tutunacagini dusunuyorum. Cunku daha onceki tarihi zirvesi 6
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Zaten 5.97 de guclu destek. Acikcasi bende 5.30 u beklemiyorum. Ancak bistte cok sert bir sekilde satis olursa olabilir ki buna da pek ihtimal vermiyorum.
Yunsa bu seviyelerde kalmamali. Bir an once uzaklasmali. Cok kritik yerlerde takla atiyor.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ustatlar size bisi danisicam. son 5 yil yahut daha uzunda, hep yukari yukari giden kagitlara gircen ve dususlerde kademe.kademe destek yapican. %20 alinca cikican. tekrar giricen dusukten , ve gene destek alimlarla ilerliycen,yillar yili hani stres gerginlik yaratmadan ,ekrana bakmadan ,bu sekilde gitsem, gelir elde edermiyim ? yatirimcilik yapmis olurmuyum.
yahut ,piyasayla gelismelerle teknikle temel analizle, surekli ilgilenmeliyiz.?? degiskenlik.gostermelimiyiz
Aynen gostermeliyiz.
Hersey her zaman ayni seyi yapmiyor. Tuzak icinde tuzaklar var. Hersey gorundugu kadar basit degil bazende bir o kadar basit.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri