Sayfa 762/948 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Sn.axaray yanlış oldu kusura bakmayın adamlar kafa birakmadiki

2. Axaray neden çıkış yapıyorsunuz zararına ? Bilanço o kadar kötü değil tepki ağır oldu ama neden olduğunu bende tam bilmiyorum. İnşallah beklemek canımızi yakmaz daha fazla

3.  Alıntı Originally Posted by Delibey Yazıyı Oku
    Axaray neden çıkış yapıyorsunuz zararına ? Bilanço o kadar kötü değil tepki ağır oldu ama neden olduğunu bende tam bilmiyorum. İnşallah beklemek canımızi yakmaz daha fazla
    Neden olacak?Adamlar paylaşmayı sevmiyor..."Hep bana hep bana nah sana!" fikrinde oldukları için milleti perişan ettiler...Yıllardır yaptıkları şark kurnazlıklarına devam ediyorlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4. Konuta kdv indirimi dolaylı yönden alt sektör olduğumuzdan olumlu katkı yapacaktır...
    6 aylık bilanço döneminin kalan kısmına pozitif etki ile geçen seneki 5,5 milyon karı yakalamasakta karda kapatacağımızı düşünüyorum...
    Bu arada cuma günü tekrar görüştüm,faaliyet giderleri kısmında tasarrufa gideceklerini vurguladılar,muhtelemen diğer faaliyetler ve gider kusmındaki 6 milyonluk tutarda önemli düşüş olası...
    Sağlıcakla kalın zararımız büyük,kısa zamanda toparlanması dileğiyle dostlar...

5. Sn Sn.Kazanckapısı emekleriniz için teşekkürler.Kendimi şu şekilde teselli ediyorum satmadigim müddetçe lot satımda değişiklik olmadığı. Inşallah zararımızı çok geçmeden telafi ederiz.

6. Yok hisseden çıkmıyorum forumun bu sayfasında artık çok nadir yazarım. Onu söylemek istedim hepnize saygılar

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

7. Öngörüsü olan var mı arkadaşlar ne olur neden sürekli düşüş trendinde ben forum da yeniyim ama kağıtta eski yoğunluktan dolayı çok nadir yazıyorum ama sizlerden cevap alamıyorum sanırım sürekli olmadığım için lütfen bedelsiz hakkında bilgisi olan ve kağıt hakkında öngörüsü olan varsa yazsın moralim çöl bozuk kaybım çok büyük..!

8. Valla silver beni hiç şaşırtmıyor açıkçası. Şirket yatırımcı çekmek istiyorsa başka şeyler yapmalı. Ne güzel yüksekten sat, düşür al. Bunu yapan şirket ortakları maalesef, yıllardır aynı hikaye... Alınmaması gereken bir kağıttır. Zararı olanlara sabır dilerim...

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 762/948 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •