Karamsar senaryo da bist100 85-90 arası gözüküyor
Ancak bunun için ne idugu belirsiz grafin Mora gelmesi lazım aksi halde mümkün değil
Ancak şu anda halen yeşil de tutunma söz konusu ve bunun destek olarak işleyeceğini , küresel borsalarda ve buna paralel olarak bizdeki düşüşün küresel ölçekte ciddi bir düzeltme olduğunu düşünüyorum
Velev ki değil
Bist30 için 2021 in ilk altı ayinda 7 cent gözüküyor
Eger Mora gelirsek yani BIST 100 85-90 arasına kayarsa , geçtiğimiz bir kaç günden itibaren yabancılar alarak satarlar
Hisse senedi tahtası izleyenler bilir alarak basmanin ne demek olduğunu
O zaman iki ihtimal var ve buna DOW karar verecek
Diğerleri Dow un poposunda kuyruk
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar
sinyal uyumsuzluğu ile
mavi çizgiye kadar düşüş olasılığı var.
sonra yön yine yukarı.
![]()
parite
h4
bir çıkışın işareti
uyumsuzluğu var.
![]()
DOLAR
H4
BİRDE BU VAR.
![]()
Gerek USD/TL de gerekse de BIST de teknik olarak olumluya dönüş sinyali bir yana durulma dahi yok
Ancak indikatorler in alt değerleri aşırı zorlamasindan dolayı tepki gelebileceği söylenebilir ki buna oynamak tehlikeli
Gecen hafta Bankalarda hacim artışını olumlu gördüğümü söylemiştim , o yüzden yukarı tepki vermeye hevesliler ama oraların delinmemesi gerekir
Teknik olarak baktığımda , artık fatal GAP larin tamamı Short leyhine çalışır bunu görüyorum
Benim yukarıdaki grafta paylaştığım indik -4500 u görecek gibi gözüküyor
Bankalarda ufak ufak mal toplandığını düşünmekle beraber endeksde tepki vermek istemiyorlar
Sanırım guccuk yatirimci uyandı ve satış yemek istemiyorlar
Görüntü bu
Cazip faiz oranlarına kavusamadan ss metoduyla basmak zorunda kaldı piyasa
Bas bakalım , 85-90 arası kim kime basıyor
Size Mama yok , seçim mecim çok heveslendilerdi mama için ama baba buldular![]()
Yer İmleri