Arama sonucu : 1772 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    İlginç , daha 1 ay önce BORÇ yapılandırması istiyorum, borcum borç ama ben paraları yurtdışına kaçırdım buradaki borcumu da bankaların sırtına yıkmak istiyorum diyen bir grup utanmadan, sıkılmadan bir şirketini halka `IRZ` etme yüzsüzlüğünü gösterebiliyor. Herhalde böyle absürt durum ancak Türkiyede olur . Bunların hissesine gireceklere şimdiden hayırlı olsun derim başkada bir şey demem.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    İlginç , daha 1 ay önce BORÇ yapılandırması istiyorum, borcum borç ama ben paraları yurtdışına kaçırdım buradaki borcumu da bankaların sırtına yıkmak istiyorum diyen bir grup utanmadan, sıkılmadan bir şirketini halka `IRZ` etme yüzsüzlüğünü gösterebiliyor. Herhalde böyle absürt durum ancak Türkiyede olur . Bunların hissesine gireceklere şimdiden hayırlı olsun derim başkada bir şey demem.
    sen çok cahilsin .hiçbirşeyden haberin yok.hiç okumuyorsun belliki.biraz finansal okur yazar olsan azıcık temel analiz bilsen birazda içinde insani duygu olsa bu kadar kindar saldırmazsın.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    sen çok cahilsin .hiçbirşeyden haberin yok.hiç okumuyorsun belliki.biraz finansal okur yazar olsan azıcık temel analiz bilsen birazda içinde insani duygu olsa bu kadar acımasız yargısız infaz yapmaz, kindarca saldırmazsın.özel sektör bankaları teminat almadan hiçbir şirkete kredi açmaz.hic bir şirketin borcunu ötelemez.bunu bilmiyor olman tuhaf.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •