Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
hadi len neyi bıraktın:
Irakiyi da cigarayi da piraktim
İçip içip yazıyon.
Yok be abi vallah biraktim...Huberleri daha cikmadan yazardim, artikin geriden takip edebiliyoz.

Huber asagida,

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...r-2392118/amp/

Bugün milletimiz her 100 liralık özel tüketim harcamasının 20 lirasını borç ile yapmaktadır. Bunun dünyada örneği yoktur.

Bankalar Birliği verilerine göre bugün Türkiye'de yaklaşık 30 milyon bireysel kredi borçlusu vardır.Araştırmalar göstermektedir ki ülkemizde her 10 kişiden 8'inin borcu bulunmaktadır. Bu dünyadaki en yüksek oranlardan biridir.

Öyle ki çok borçlu olduğu bilinen ABD'de bile bu oran %65 seviyesindedir.

AB'de ise bu oran %50 civarındadır.Bu borç yükü altında ezilen vatandaşlarımız maaşlarının önemli bir bölümünü, daha ellerine geçmeden ya tahsilat şirketlerine ya da bankalara ödemektedirler.
ktidara gelir gelmez, hiç vakit kaybetmeden, bir sosyal dayanışma fonu kurucağız. Bu fona, Türkiye Dayanışma Fonu adını verdik.Biz diyoruz ki;Borç Kaderin Değil. Sileceğiz.

30 Nisan 2018 tarihi itibariyle borçları, bankalarca veya tüketici finansman şirketlerince yasal takibe ya da yakın takibe alınmış olan,ve de borçları tahsilat şirketlerine satılmış olan 4.5 milyon vatandaşımızın TÜKETİCİ KREDİSİ KREDİ KARTI VE KREDİLİ MEVDUAT HESAPLARINDAN doğan borçlarını satın alacağız.

Bu durumda olan borçlulardan, işsiz, emekli ya da asgari ücretle çalışanların borçlarının tamamını, sileceğiz.Değil borcunu ödemek, evine ekmek, çocuğuna süt bile götürmekte zorlanan işsiz kardeşlerimizi, tam rahat edeceği yaşlarda borç krizi içinde debelenen emeklilerimizi bu yükten kurtarmak boynumuzun borcudur.