Sayfa 763/948 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Geliştirdiğim bir Rasyo (oran) analizi var. Finans literatüründe; Likidite oranları (4) tane bulunuyor, bu (5.) si. Hisse: 3.00 liraya geldiğinde bahsedeceğim inşallah.

Aynı zamanda bu 5.analiz, bizim 5 Lira hedefimize de yakışıyor. Çalışma; hisseye özel değil, geneli kapsıyor. Bu analizde SİLVER-CAN sınıfı geçiyor.
    Büyük veballer bunlar.

2. Hiç merak etme kardeşim yakında düşer ayak takımı buralara. Verir gazı 20 kuruş koyar cebine, hisse şahane geleceği parlak diye. Sonra aaa ben birşey gördüm çıkıyorum derler,... Tanıdık hikayeler bunlar, patronla ortaktır bir çoğu bu şirkette.....

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Eline sağlık hocam. İhracat artarak yapıyor mu bilginiz var mı 6 aylık bilanço nunda kötü gelmesinden korkuyorum. Kötü gelecek gibi bir his var içimde son durum nedir acaba tam evleneceğim düğün parasını bastım rahatça eşya alayım diye 15 bin kaldı 8 bin. Satmalimiyim 6 aylık bilancoya kadar sabretmelimiyim bilemedim kaldım öyle ortada...

4. Kardeşim zamandan yana sıkıntın yok ve düğün işinde bu paraya ihtiyacın yoksa, beklemekten başka bir çare kalmıyor ki. Bu zarar ya kumarhanede çıkar ya borsamızda. Allah yardımcın olsun. Vebak var ya, işte bunu aldın mı, kanser den kurtulamazsın, Allah sabır versin

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Anlayamadigim şey hissenin anasını aglattiniz zaten ya bu satış yapanların maliyeti kaç ki böyle düşüyor. Yokda millet zararına mı satıyor. Bende bayağı evladiyelik olacak gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Anlayamadigim şey hissenin anasını aglattiniz zaten ya bu satış yapanların maliyeti kaç ki böyle düşüyor. Yokda millet zararına mı satıyor. Bende bayağı evladiyelik olacak gibi.
    Piyasa değeri geldi 58 milyona,sermaye artırımdan sonra sermaye 50 milyon olacak yani defter değerine yakın yerlere getirdiler kağıdı soysuzlar...

7. Günlük takas verebilecek arkadaş var mı...Saçma olacak böyle günlerde ama ben satış olduğunu sanmıyorum.Sırf kağıdı düşürmek için zarar açıkladıklarını düşünüyorum.Teşekkürler arkadaşlar

8. Sn. Kazanckapisi yarın bende şu yunis beyi bir aramak istiyorum.Bakalim ne anlatacak.

Sayfa 763/948 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •