Artan

3,41 10 18:10
1.696,00 9.99 18:10
141,20 9.97 18:10
347,50 9.97 18:10
15,45 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

159,30 -10 18:10
6,50 -9.97 18:10
239,70 -9.97 18:10
25,06 -9.6 18:10
16,16 -9.21 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.011.289.690,56 18:10
7.843.375.681,31 18:10
7.646.611.942,40 18:10
7.587.858.680,90 18:10
7.447.980.680,90 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8252 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bırakın fonları monları buralar bile 100.000 endekste mucize fiyatlar.. Ben 7.70 lerden aldığımda endeks 70-80 bin arasında bir yerdeydi... 7.70 den al ... 7.60 dan al... Bekle ... Sonra nere salarsa salsın hiç tınmayın bekleyin , bekleyin . Ben bugün tüm Fener hisselerimi 36.000 ortalama ile verdim gitti... Tüm paramla gözlerim fal taşı gibi açık halk bankasını izliyorum ... Bugün bile almak için kendimi zor tuttum... Fener hisselerimi boşaltmama sebeb oldu bu Hulkun fiyatı ... Buralardan alanlar seçim sonrası en az 9 -10-11 gibi Satar... sabreden 20 TL .üzeri de satar. Kelepir buralar kelepir.. Ortada global krız yok bi mok yok... Feyk feyk .. Cambaz dalda oynuyor .. Korkmayın kardeşim bu fiyatlardan.

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Bırakın fonları monları buralar bile 100.000 endekste mucize fiyatlar.. Ben 7.70 lerden aldığımda endeks 70-80 bin arasında bir yerdeydi... 7.70 den al ... 7.60 dan al... Bekle ... Sonra nere salarsa salsın hiç tınmayın bekleyin , bekleyin . Ben bugün tüm Fener hisselerimi 36.000 ortalama ile verdim gitti... Tüm paramla gözlerim fal taşı gibi açık halk bankasını izliyorum ... Bugün bile almak için kendimi zor tuttum... Fener hisselerimi boşaltmama sebeb oldu bu Hulkun fiyatı ... Buralardan alanlar seçim sonrası en az 9 -10-11 gibi Satar... sabreden 20 TL .üzeri de satar. Kelepir buralar kelepir.. Ortada global krız yok bi mok yok... Feyk feyk .. Cambaz dalda oynuyor .. Korkmayın kardeşim bu fiyatlardan.
    kayıplarımızı karşılayacan yani.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    kayıplarımızı karşılayacan yani.
    Yok Can'ım onu yapamam...Ölü fiyat diyorum buralar.. 7.30 da salabilir diyorum ama .... Korkulacak fiyat değil buralar ... Ya dipteyiz bilmiyor ama az bi şey daha var belki... Bak ; tam dibi süper profesyonel traderler bile bilemez bunu unutma ... Ömründe tam dibi yakalayanı görmedim ve duymadım şimdiye kadar ... 60 yaşında profesyonel bir trader ömründe tam dibi belki bir kere yakalamıştır oda şans olmuştur... Belkide tam dipten alıp oradan döndüğü hiç olmamıştır ... Mutlaka ama mutlaka aldıktan sonra aşağıya salıp oradan kazanmıştır ... Tam dibi bekliyorsan avuç yalama modunu kabul ederek beklemelisin ... Ne dedim; darbede 7.30 görünce daha aşağı görecek diye bekledim ama sonra 7.30 dan almayan amatör trader 7.70 ' e razı olup aldı... Bu işler böyle ... Kesin diye bir şey yok... Ben mucize ve ucuz fiyata vurgu yapıyorum o kadar. Belki ben 7.70 bekliyorum ama 8.30 da razı olup alacağım kimbilir

Ömründe tam dibi yakalayanı görmedim ve duymadım şimdiye kadar
    Herseyin bir ilki vardir diyelim. Ben yakaladim NETAS'i. 6.30 muydu, 9.30 muydu, dibi birak, tarihinde gordugu en dusuk seviyeden aldim. Nortel'in iflasi vardi.

2 gunde %10 kari gorunce, bu isi cok iyi bildigimden, geri almak uzere sattim. Alamadim tabi ki.

2 sene sonra 250 idi.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Herseyin bir ilki vardir diyelim. Ben yakaladim NETAS'i. 6.30 muydu, 9.30 muydu, dibi birak, tarihinde gordugu en dusuk seviyeden aldim. Nortel'in iflasi vardi.

2 gunde %10 kari gorunce, bu isi cok iyi bildigimden, geri almak uzere sattim. Alamadim tabi ki.

2 sene sonra 250 idi.

İstisnalar kaideleri bozmaz..... Şans diyelim hocam... Şansa en düşüğü yakalayıp hatırı sayılır bir karla satmışsan makbuldur o iş.... Bende göltaşta 36 TL yakalamıştım ( bir daha 36 TL.görmedi) 44 TL. de sattım... Ama o katladı gitti şans ve tesadüfi bir hisse yakalamış olduk neticede .. bildiğimizden değil yani.

İstisnalar kaideleri bozmaz..... Şans diyelim hocam... Şansa en düşüğü yakalayıp hatırı sayılır bir karla satmışsan makbuldur o iş.... Bende göltaşta 36 TL yakalamıştım ( bir daha 36 TL.görmedi) 44 TL. de sattım... Ama o katladı gitti şans ve tesadüfi bir hisse yakalamış olduk neticede .. bildiğimizden değil yani.
    Ben yatirim icin almistim. Pek o kadar sans da degil, ta ne zamandir takip ediyorduk Nortel'in iflasini. %10 da bir kar degil. Bir daha yapmadim o hatayi ve Logo'yu yakaladim.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ben yatirim icin almistim. Pek o kadar sans da degil, ta ne zamandir takip ediyorduk Nortel'in iflasini. %10 da bir kar degil. Bir daha yapmadim o hatayi ve Logo'yu yakaladim.

Doğrusu bu işin yatırımdır evet... Bir Zaman'lar sohbetlerde borsa oynadım diyenlere ne demek oynadım borsaya yatırım yaptım diyeceksin diye azarlardım ... 5-10 hisse haricinde 10-15 yıl önce hisse alıp bekleyen çoğu insan perişan olmuş gitmiş... Borsa yatırımcısını bu hale düşürenler utansın ... Millet az bir karı gördümü şutluyor hisseyi, kapana kapıldıysa bekliyor mecburen ... Algı çok değişti artık... Yeni halka arzlara bile dönüp bakmıyorlar .... Ada'm şirketi kuruyor derdi şirket değil vallahi ... Ah bir borsaya kote olsam da milleti bi sövüşlesem hayalleri ile her gece başını yastığa koyarak uyuyor , rüyasını görüyor zenginliğin.. Artık bireysel yatırımcı uyandı ..yemiyor bu çiftlik bank gibi numaraları ve almıyor yeni halka arzları ... Yahu şu bankaların durumuna bak temettü vermiyorlar ... verselerde çok az bir kısmını dağıtıyorlar ... Üstelik 10 yıl önce 10 dolara aldığı şirketin hissesi 2 dolara düşmüş ve buna rağmen temettüyü vermiyor ... Ulan puşt oğlu puştlar diyeceksin bu yatırımcı sana Zaman'ında pul verip mi aldı hisseni ..versene adamın kar payını.. vermiyor aga vermiyor .. versede 10/1 ni veriyor karın vs. Şimdi millet yeni halka arzlar talep görmüyor diyor... Niye görsün ...niye .. Bide gelip o geçirsin diye mi ? Halbuki yatırımının karşılığını bir nebze alsa yeni nesile borsanın iyi yatırım olduğu anlatılacak tavsiye edilecek .... Ama kimle sohbet edersek edelim ilk nasihatımız ne oluyor ; aman oğlum sakın borsaya bulaşma , uzak dur... Sakın ha sakın diyorum ben ... İçki iç, sigara iç ama borsaya bulaşma diyorum ... Çünkü bunun ruhsal çöküntüsü hiç bir şeye benzemez ailen, çoluk çocuğun darma duman olur ve sonunda intihara kadar götürür seni diyorum ... Lanet olsun böyle borsaya aga. Kumardan ne farkı var? Kim kazanmış söylesin bana.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •