Sayfa 109/417 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 865 - 872 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1.  Alıntı Originally Posted by heybeliada Yazıyı Oku
    asıl soru şu;

şirketin finansallarını açıklama tarihi değişti. 10 mayıs'a kadar 1ç18 finansalları açıklanacak mı yoksa ötelenecek mi ? Şirkete ulaşabilen varsa sorabilir. Ben ulaşamıyorum sürekli meşguller
    İnanın 5 aydır aradım birkez bile görüşemedim ilgili bayan ile.Genel kurulda şikayet edecem ceo ya bu durumu

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by heybeliada Yazıyı Oku
    asıl soru şu;

şirketin finansallarını açıklama tarihi değişti. 10 mayıs'a kadar 1ç18 finansalları açıklanacak mı yoksa ötelenecek mi ? Şirkete ulaşabilen varsa sorabilir. Ben ulaşamıyorum sürekli meşguller
    Bir soru da şu;
    Şirket yatırıma başlama ve üretime geçiş tarihlerini ayrıca bildirecekti.
    Şirket 21 Martta yatırıma başlandığına ilişkin bildirim yaptı. 40 Gün geçmesine rağmen üretime geçildiğine ilişkin bildirim henüz gelmedi.
    Zaten üretime etkisini nitelik olarak bildirdiler ama nicelik olarak bir bilgi paylaşılmadı. Yani daha kaliteli Avrupa standartlarında üretim yapılacak ama ne miktarda üretim hedefleniyor bilemiyoruz.

3. Geçen sene 5 mayısta genel kurul gündemi belirlenmiş. Genel kurulda sanırım birçok soru işaretini gideririz. Temettü vermeyip sermayesini güçlendirmeye devam etmesi iyi olur bu yılda.
    Öte yanda VUK gelir tablosu açıklama son tarihi 14 Mayıs. VUK da geçen çeyrek gibi ciro görmemiz olumlu olur. 12 milyon üzeri ciro ve 3,5 milyon kar olumlu algılarım.
    Yatırımın 40 günde tamamlanmasını bir mühendis olarak zor buluyorum. 3. çeyrek başında devreye girmesi bence bu yıl için oldukça iyi olur.
    firmanın ketumluğu ciddi anlamda can sıkıcı, yatırım ile kastedileni geçen seneki genel kurul tutanağında dedektif gibi okuyarak anlamaya çalışıyoruz.
    Geçen yıl temettü dağıtmayıp yatırım yapacaklarını söylemişlerdi ama o da bu yılın 3. ayına kadar sürdü.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    İnanın 5 aydır aradım birkez bile görüşemedim ilgili bayan ile.Genel kurulda şikayet edecem ceo ya bu durumu.
    Ben genel kurula işim gereği katılamayacağım ama durumu izah edebilen olursa memnun olurum. Yatırımcı İlişkileri bölümü yok Mali kontrolden bir hanımefendiye bağlamışlar hiç cevap vermiyor. Kurumsal olacaklarsa bu durum yakışmaz

5. dün aldım, bugünde alacağım

ytd

6. Dipten dönme çabası var. Bakalım başarabilecek mi?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    dün aldım, bugünde alacağım

ytd
    Bende aynı şekilde alımlarıma devam ediyorum.Endeksin totalde %20 düştüğü bir ortamda Poltk aşağılara süzülmedi. İyi bir bilanço ile yukarı doğru atak yapabilir.

8. POLİTEKNİK METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
    Esas Sözleşme Tadili
    Gönderim Tarihi:08.05.2018 17:35:21
    Bildirim Tipi:ODA
    Yıl:
    Periyot:
    Özet Bilgi
    Esas Sözleşme Tadiline Spk Tarafından Uygun Görüş Verilmesi

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []

Türkçe

Esas Sözleşme Tadili

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Evet (Yes)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    19.04.2018
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Şirket esas sözleşmesinin "Hesap Dönemi Bilanço ve Kar Zarar Hesaplarının Düzenlenmesi" başlıklı 16 nolu maddesinin tadili için uygun görüş ve izinlerini almak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldığı, 19.04.2018 tarihinde duyurulmuştu. Yapılan başvuru neticesinde SPK'dan uygun görüş ve izin alınmıştır.
    Pay sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
    Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Sayfa 109/417 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •