Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 765/949 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 7586 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by tunag Yazıyı Oku
    O zaman moral bozayım
    Öz sermaye , Ciro ve kar artıyormu siz buna bakın
    Gerisi boş
    O zaman sat coş
    Ciro tabiki artıyor,kar bu dönemde düştü...şu an şirketin öz sermayesi 50 milyonun biraz üzerine yani varlıklarından borçlarını çıkardıktan sonraki kalan meblağ...piyasa işi abarttı ve neredeyse oraya geldi...

2. Bugun tepki bekliyorum + yönde

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Güzelim bilançonun içine ettiler...yazıklar olsun...
    @karahanager

4. Arkadaşlar Yatırımcı ilişkilerinden Yunus Bey ile yaklaşık 13 dakika süren bir tlf. görüşmesi yaptım.Önce bilanço ile sözlerime başladığımda giderlerin büyümesinde kurlardaki artışlardan ve satışların bir miktar düşmesi ile giderlerin arttığı yönünde bir görüş beyan etti.Sonra ise bir kaç günlük hissenin seyrinden bahsettim ve 'Yunus Bey Fabrika İflas mı etti, kapıya kilit mi vurdunuz da biz yatırımcıların bu olaydan haberi yok'' şeklinde cümle kurduğumda tüm faaliyetlerimize yoğun bir şekilde devam ettikleri yönünde bir görüş beyan etti.Hatta güzel gelişmeler beklediklerini ihracatta yeni pazar arayışları içerisinde olduklarını bildirdi.Kendilerininde son olaylara bir anlam veremediklerini, bir önceki bilançoyu piyasanın olumlu yanıtlamadığını, aynı şekilde son bilançonun da kağıdı bu hale getirdiğine anlam veremediklerini söylediler.Son olarak firmanıza güvenen birçok yatırımcının firmanıza karşı ciddi güven bunalımı yaşadığı, sizlere ve y.k beyanlarına güvenerek yatırım yapan birçok insanın ciddi kayıplar yaşadığını ileterek bu konuda yönetim kurulunun bu güvensizlik ortamını ortadan kaldırmak adına üzerine düşen tüm sorumlulukları ve icraatları göstermeleri yönünde bir görüş beyan ettim. Yunus beyde kendilerine benim gibi yatırımcılardan telefon ile sürekli başvurular yapıldığını ve her görüşmeyi yöneticilere ilettikleri yönünde bir görüş beyan etti. Biraz uzun oldu ama konuşmayı mümkün mertebe özetlemeye çalıştım.Sürçü lisan olduysa affola.

5. Sayin Kazanç kapısı " ...piyasa işi abarttı ve neredeyse oraya geldi... " Derken hisse pahalıydı ve şuan olmak istediği yerde mi diyorsunuz ? Yanlış mı anladım acaba ? Çünkü herkes yıllık bilanço ya göre 3 TL ve üzerinde fiyatlanmasinin gerektiğini söylüyordu... " Sazan gibi anlamıştım bende "

6. Ayrıca beni bu görüşmeyi yapmam gerekliliği yönünde bir hissiyata sevk eden Sn. Kazançkapısı' nada ayrıyeten teşekkür eder bu yönde tlf. görüşmelerinin diğer arkadaşlar tarafından da yapılmasını umut ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Yatırımcı ilişkilerinden Yunus Bey ile yaklaşık 13 dakika süren bir tlf. görüşmesi yaptım.Önce bilanço ile sözlerime başladığımda giderlerin büyümesinde kurlardaki artışlardan ve satışların bir miktar düşmesi ile giderlerin arttığı yönünde bir görüş beyan etti.Sonra ise bir kaç günlük hissenin seyrinden bahsettim ve 'Yunus Bey Fabrika İflas mı etti, kapıya kilit mi vurdunuz da biz yatırımcıların bu olaydan haberi yok'' şeklinde cümle kurduğumda tüm faaliyetlerimize yoğun bir şekilde devam ettikleri yönünde bir görüş beyan etti.Hatta güzel gelişmeler beklediklerini ihracatta yeni pazar arayışları içerisinde olduklarını bildirdi.Kendilerininde son olaylara bir anlam veremediklerini, bir önceki bilançoyu piyasanın olumlu yanıtlamadığını, aynı şekilde son bilançonun da kağıdı bu hale getirdiğine anlam veremediklerini söylediler.Son olarak firmanıza güvenen birçok yatırımcının firmanıza karşı ciddi güven bunalımı yaşadığı, sizlere ve y.k beyanlarına güvenerek yatırım yapan birçok insanın ciddi kayıplar yaşadığını ileterek bu konuda yönetim kurulunun bu güvensizlik ortamını ortadan kaldırmak adına üzerine düşen tüm sorumlulukları ve icraatları göstermeleri yönünde bir görüş beyan ettim. Yunus beyde kendilerine benim gibi yatırımcılardan telefon ile sürekli başvurular yapıldığını ve her görüşmeyi yöneticilere ilettikleri yönünde bir görüş beyan etti. Biraz uzun oldu ama konuşmayı mümkün mertebe özetlemeye çalıştım.Sürçü lisan olduysa affola.
    Teşekkürler...Umarım faydası olur...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by Delibey Yazıyı Oku
    Sayin Kazanç kapısı " ...piyasa işi abarttı ve neredeyse oraya geldi... " Derken hisse pahalıydı ve şuan olmak istediği yerde mi diyorsunuz ? Yanlış mı anladım acaba ? Çünkü herkes yıllık bilanço ya göre 3 TL ve üzerinde fiyatlanmasinin gerektiğini söylüyordu... " Sazan gibi anlamıştım bende "
    Hayır pahalı değil asla,bugün kapısına kilit vursa ederi belli defter değeri yani özsemayesi...şu an piyasa oyuncusu kim ise işin b.kaçırdı onu demek istiyorum..

Sayfa 765/949 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •