http://ethcombo.com/?i=295709

Abi yukaridaki linki vermistim...Burada para yatirmadan bedava slot ceviriyon. Her 3 saatte bir bedava slot veriyorlar, sende ceviriyon. Buraya linki koydugumda referans olan arkadaslar olmustu, uye olanlara tesekkurler. Benim suan 14 referansim var ve sadece 2.kademedeyim, 3 saatte bir 10 slot ceviriyom. 5. Kademede 40'a falan cikiyor. Bu site 0, 15 eth olunca parayi cekme hakki veriyor. Ben suan 1, 08'e ulasmis durumdayim.

Yukaridaki linkten uye olursaniz, parayi verip vermeyecegini anlamis olacaz. Yaklasik 150 usd karsiligi eth alacaz ve bu parayi yuksek kaldiracla trade edecez. Dusecegi yereyi tespit ettikten kelli enaz 200-500-1000 kaldirala furup, ciddi para kaldiracaz.

Bir bilgi daha vereyim. Ben her 3 saatte bir siteye girip, slot ceviremedim, dolayisiyla pekcok hakkimi kullanmadim. Bir bilgisayar programi varmis, siz ayarliyorsunuz, progranm saati geldiginde slotu ceviriyor, boylece limite cok daha erken ulasiyosunuz. Simdi hatirlayamadim emme hatirlayinca programin ismini yazarin.

Yukaridaki linkten uye olursaniz sevinirim. En azindan perayi verip vermeyecegini anlamis oluruz.