Arama sonucu : 2933 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    sayın nuri dostum,

bu şöyle bir şey değil mi? hani bir çekiliş yapıldığı zaman,çekilişi düzenleyenlerle hiç bir alakası olmayanlar katılabilir.

şimdiki devirde de bu moda sanırsam: ekonominin başına ekonomi ile ilgili herhangi bir paradigması olmayan, eğitimin başına herhangi bir eğitim geçmişi olmayan vb. birisini getirirsek objektif yönetim (bu konularda subjektif bir paradigması olmadığından) iyi bir yönetişim olur mu acaba?

bi de bunu deneyek bakalım, en fazla zaman kaybederiz de mi?
    Abi 20 yila kalmaz heryere yapay zeka yerlesir. Gecenlerde bir huber vardi,galiba Guney Kore'de bir belediye seciminde yapay zeka aday olmus diye.

Mesela devletin ihale islerinin basina, satin almalarin basina, egitim, adliye, polis pekcok alanda insan faktoru devreden cikarsa yolsuzluk, suistimal, hemsericilik, ahbap cavusluk bunlarin tamami ortadan kalkar. Her yere duzen, intizam gelir.

Yapay zeka; uyumaz, yemek yemez, barinma ihtiyaci yoktur, maas istemez, sigorta istemez, emekli olmaz, hasta olmaz, hata yapmaz...

Ben isin sakasindayim abi...
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,070
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi 20 yila kalmaz heryere yapay zeka yerlesir. Gecenlerde bir huber vardi,galiba Guney Kore'de bir belediye seciminde yapay zeka aday olmus diye.

Mesela devletin ihale islerinin basina, satin almalarin basina, egitim, adliye, polis pekcok alanda insan faktoru devreden cikarsa yolsuzluk, suistimal, hemsericilik, ahbap cavusluk bunlarin tamami ortadan kalkar. Her yere duzen, intizam gelir.

Yapay zeka; uyumaz, yemek yemez, barinma ihtiyaci yoktur, maas istemez, sigorta istemez, emekli olmaz, hasta olmaz, hata yapmaz...

Ben isin sakasindayim abi...
    hani Suud vatandaşı olanlardan size düşünülüyordu ya? benimkisi merak bu yapay zekanın dişil olanları da kıskanç mıdırlar?

3.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    hani Suud vatandaşı olanlardan size düşünülüyordu ya? benimkisi merak bu yapay zekanın dişil olanları da kıskanç mıdırlar?
    Tovbekar abi, sinci bir yapay zeka var, bu bir bilgisayar programi, suan ugrassak biz bile bir program yazabiliriz. Bunda cinsiyet ve duygular olmaz. Cunku hormon yok.

Suud vetandasi olan Sophia'nin ne oldugu belli degil. Sayet bir insan bilincini bir makinaya yuklemislerse, bu yapay zeka olmaz. Bunda da hormon yok, duygu hissetmez ama eski deneyimlerinden duygulari bilir.
    @erefefik

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •