Arama sonucu : 1998 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Türkiye Ekonomisi, Faiz, USD,BIST, Büyüme ve Makro Ekonomik Değerlendirmeler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sn selka geçen sene mehtap karayol isimli Üye ile bahse girmistiniz. Dolar eylülde 4.60 olmazsa yazmayacagim demistiniz. Oda olursa ben yazmayacagim dedi ..ki dolar 3.70 yada 3.60 larda idi.kaldi 30 kuruş ki eylüle kadar allah kerim ..doları bu kadar tahmin eden sizden başkası az bulunur ..banada özelde 3
    95 görürse girerim dediniz 2 hafta önce 4.03 gördü ...buda başarı bence ..keşke 4.05 lerden girseymisik ..ama şimdi sizden tahmin sormayacagim çünkü her hafta tahmin olmaz bir süzün, toparlayın kemal sunal gibi şiki şiki baba kasedi bulalım ..1 ay sonra bir yorum alalım sizden )

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sn selka geçen sene mehtap karayol isimli Üye ile bahse girmistiniz. Dolar eylülde 4.60 olmazsa yazmayacagim demistiniz. Oda olursa ben yazmayacagim dedi ..ki dolar 3.70 yada 3.60 larda idi.kaldi 30 kuruş ki eylüle kadar allah kerim ..doları bu kadar tahmin eden sizden başkası az bulunur ..banada özelde 3
    95 görürse girerim dediniz 2 hafta önce 4.03 gördü ...buda başarı bence ..keşke 4.05 lerden girseymisik ..ama şimdi sizden tahmin sormayacagim çünkü her hafta tahmin olmaz bir süzün, toparlayın kemal sunal gibi şiki şiki baba kasedi bulalım ..1 ay sonra bir yorum alalım sizden )

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gerçekten bravo .Sn Lucas... Aynen dediğiniz gibi idi.. Özelden yazıştığım birkaç kişi var onlar bu konuyu biliyor.. Ama sizin hatırlatmanız çok şık oldu...

Takdir edersiniz ki; asla müneccim değilim... Yüksek data akışlı bir terminal ağım filanda yok... Ancak ekonomi ile ilgili ister o taraf ister bu taraf hepsini okurum, etrafını dinlerim. Siyaseti izlerim. Günlük haber akışını kaçırmam.

Gerisi Matematik ve yabancının neler hissettiğini hissedebilmek sonucu bir anda kafada yanıyor....

Yoksa dediğim gibi ortalama bir zeka belki ortalama üstü önsezi ve MATEMATİK...

Temel unsur Yabancının TR deki %65 oranı...

Şu an sadece %5 sattılar ve BIST i 122,500 den 97,000 lere getirdiler... USD ı da 3,78 TL den 4,38 TL ye...

Bu adamlara kızmadan önce düşünmeli, düşünmeli ve tekrar düşünmeli ve sonra cevap verilmeli derim...

Teşekkürler SN.Lucas....

Not; Mehtap hanım yazıyor mu bilemem ama ben hala yazmaya devam ediyorum...

Not2; 3,96 TL iken USD ın 3,72 TL ye ineceğini oradan sonra zıplayacağını yazmıştım.. 3,7116 dan dönmüştü..

"Ref;Sn.Bir-Esnaf"

3.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Not2; 3,96 TL iken USD ın 3,72 TL ye ineceğini oradan sonra zıplayacağını yazmıştım.. 3,7116 dan dönmüştü..

"Ref;Sn.Bir-Esnaf"
    Evet doğrudur ben sayesinde baya bir maliyet düşürmüştüm.
    Bu vesile ile yeniden teşekkür ederim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •