Sayfa 141/1032 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    günün en düşüğünden kapatan kağıtta bir şey vardır.
    adamlar gün ici saat 15.00 gibi GEDİK/OYAK paslasmasiyla harekete gecip %6/7 arasi çukurun izini zaten bu gun kapanista birakmayi hedeflemis olsa gerekler...bilancoyla bir nefes alma soz konusu olmassa eger mantik iflas eder...dahada melul melul bakma disinda yapcak bisey kalmaz...son alimimi 7.4tan yapip halkb konusunu kapadim...secimden once ivmelenirse ne ala veririm yok surunurse sonbahari beklerim...

...Dolar ve TL grafikler yanyana 2008/10 arasi doneme donduk...alintidir...

DOLAR VE TL bazli iki grafiktede 2008/10 u testettik bu gun...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2.  Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    senin akli dengen yerinde mi?piyasa değeri 9,2 milyar tl veya 2,1 milyar dolar olan bir bankaya 10 milyar dolar ceza olur mu?
    adam belirtmis ilk defa yaziyorum diye; ilk mesaj heycanidir hoş görmekte fayda var
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. Yerinde mi bilmiyorum ama ceza eğer çıkarsa bu çıkar en az , sonrası pazarlık işi olur diye düşünüyorum. Amerikalıları ve Iran politikalarını tanıdığım kadarıyla. Hakan Atilla hakkında çıkacak gerekçeli karar önemli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Halkbank bir aciklama yapsin ya. Yuzde 25 dustu bir ayda. Ne oluyor.

Umarim temettuden vazgecip hisse alimina karar verirler.

Alıntı Originally Posted by hakanfirst Yazıyı Oku
    Halkbank bir aciklama yapsin ya. Yuzde 25 dustu bir ayda. Ne oluyor.

Umarim temettuden vazgecip hisse alimina karar verirler.
    Wolkswagen'in Emisyon skandali ortaya ciktiginda butun Amerikali ve Ingiliz fonlar shortladikca shortladilar hisseyi.

Olaylardan 2 hafta sonra Porsche, VW'in %75'ini diger sirketleri araciligiyla borsadan topladigini acikladi. Sirketin buyuk ortagi Almanya Hukumeti de %20'lik payimi satmam demisti. Piyasada hisse kalmadi aciklari kapayacak. Olmayan hisseyi satip tekrar yerine koyamamak "kriminal" suca giriyor Amerikada ve Avrupada.

Panikleyen shortcular WV hisse fiyati bir gunde 200 eurodan 1,000 euroya cikardi. 1 gunde!

Porsche 30 milyar euro kazandi shortculardan. 1 gunde! 24 tane fon batti.

Hisse geri alimi yerine bunu yapsinlar. Hayali bile guzel be

Alıntı Originally Posted by Arda41 Yazıyı Oku
    Yerinde mi bilmiyorum ama ceza eğer çıkarsa bu çıkar en az , sonrası pazarlık işi olur diye düşünüyorum. Amerikalıları ve Iran politikalarını tanıdığım kadarıyla. Hakan Atilla hakkında çıkacak gerekçeli karar önemli.
    Oyle ucuk ceza orantili degil sirketin piyasa degerine ve ozkaynaklarina.
    HA'nin mahkemesinin bir onemi yok banka icin. Juri suclu buldu onu zaten. Cezanin suresini tayin edecek hakim kitaplarada yazan minimum/maximum gore. Ama bir beklenti, HA'nin ceza kesinlestikten sonra OFAC'in da cezasini aciklamasi seklinde. Bu gerceklesir, gerceklesmez bilen yok. Bundan sonra da hukumet odemeyiz diye ABD ile diklesirse diye bir problem var. Dolarci bastikca basiyor iste, banka butun entrikalarin ortasinda. Bulasmayanin bulasmamasi simdilik en mantiklisi.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Wolkswagen'in Emisyon skandali ortaya ciktiginda butun Amerikali ve Ingiliz fonlar shortladikca shortladilar hisseyi.

Olaylardan 2 hafta sonra Porsche, VW'in %75'ini diger sirketleri araciligiyla borsadan topladigini acikladi. Sirketin buyuk ortagi Almanya Hukumeti de %20'lik payimi satmam demisti. Piyasada hisse kalmadi aciklari kapayacak. Olmayan hisseyi satip tekrar yerine koyamamak "kriminal" suca giriyor Amerikada ve Avrupada.

Panikleyen shortcular WV hisse fiyati bir gunde 200 eurodan 1,000 euroya cikardi. 1 gunde!

Porsche 30 milyar euro kazandi shortculardan. 1 gunde! 24 tane fon batti.

Hisse geri alimi yerine bunu yapsinlar. Hayali bile guzel be
    Bu VW / Porsche short squeeze durumuna su anda en yakin TESLA var short orani cok yuksek ve piyasasa short edilecek yeni hisse sayisi artik limitlerde. Hissenin teknik ve temel olarak daha da düşmesi oldukça muhtemel ama tıkandı bu seviyelerde. Musk geçen dalga geçti hatta aşağıdaki gibi.

Oh and uh short burn of the century comin soon. Flamethrowers should arrive just in time.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. ...Çizmeye doyamiyorlar bizde bakis acisi olsun diye paylasiyoruz bakalim...kamikazede son durum...

Sayfa 141/1032 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •