haklı viper
Amma su nedenle cunku yapacak hiç bir sey yohhh..16 yıldır agustos bocugu gibi yasadın. az biraz karınca gorevi ustleneydin boyle atak dıs guc demezdin..
Saman mesela en basit ornek..
Saman faiz ilişkisi saman ureteydin de faiz duseydi..![]()
haklı viper
Amma su nedenle cunku yapacak hiç bir sey yohhh..16 yıldır agustos bocugu gibi yasadın. az biraz karınca gorevi ustleneydin boyle atak dıs guc demezdin..
Saman mesela en basit ornek..
Saman faiz ilişkisi saman ureteydin de faiz duseydi..![]()
Bu arada 2013 den beri yatırım yapan yabanci kol boregi yiyor su anen guzeli bu en azından
Bu adamların borsaya yatıranların bu zararı cıkarması için borsanın 300 bine gitmesi gerekli.yazı ile ucyuzbin gider mi?
İlk mesajına katılıyorum
Ancak ikincisine kesinlikle hayır
Ne yazık ki kesinlikle hayır![]()
Neden ?
Benim arka sayfaya koyduğum grafa bakarsan eğer
Hani mor dedim yeşil dedim
İşte ona bakarsan
Ardından Amerikan 10 yilliklarla bir kıyaslama yaparsan şunu görürsün
Hani bir insan bir kere batar ya , parayı sifirlarsin batarsin
Yabancının bu piyasadan kazığı yedi ve çıktı diyebilmen için bir değil beş defa batmalari lazım
Ama bir batma hakları var ne yazık ki ve o haklarını hiç kullanmıyorlar nedense![]()
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yada üstat tüm ülkede bu siyasi yönetiminin sonu geldi rüzgarı estirip aaaa bakın bunlar gidecek diye $,€ uçtu bist çöktü ekonomi biter esintisimi estiriliyordeli sorular,şüpheler
Borsada aldığın hissenin değil patronunun TEKNİĞİNE,TEMELİNE iyi bakın. Yazdığım herşey varsayımdır yatırım tavsiyesi değildir.
Yapma ya
Tüh
Çok üzüldüm![]()
Hiç kurnaz tilkicilik oynamaya gerek yok
Bak kurnaz tilkileri görüyorsunuz , dönüp dolaşıp kendi kuyruklarını isiriyorlar sürekli
Akıllı olmaya çalışmak lazım tilkilik le bu iş olmuyor
Olmayacak da
Yer İmleri