[QUOTE=BURKAY;2106103]Saflığıma bakın ki bu şirkete yine de güvenip kar beklentim olduğunu dile getirmişim!
3 aylık dönem sonunda doların 3.93 tl olduğunu düşünüp, sektördeki pozitif havayı da hesaba katarak en azından 15-20 milyon civarında bir kar açıklayabilir diye düşünmekteydim.... Ama gel görki beklentim üzerinde 24 milyona yakın zarar açıklamış!
PES!!!
Yıllar önce, elektrik üretimine başlamasıyla birlikte şirketin kendini hızla toparlayarak 2016 dan sonra hızla büyüyüp büyük karlar elde edeceği hayallerimiz uçup gide dursun 6-7 yıl önceki o günleri arar hale geldik!
EN son elimde 1500 lot kalan hissemin 600 lotunu da sabah açılışta vermiştim...elimde 900 lot mal kaldı...Çünki KREDİLİ YAPTIĞIM İŞLEMLERDE 2 GÜN ÖNCE %35 sınırının altına düştüğüm için bugün aracı kurumum alış emirlerime yasak getirdi..İyi kide öyle olmuş...
Aksi halde bugün 2.30 lu seviyelerden bir miktar mal alabilirdim...
Uzun lafın kısası bu şirkete olan kısa-orta vadeli düşüncelerim tamamen negatife dönüştü! Hisseye gelince. ağalar kafalarına göre hareketlerini eski alışkanlıkları doğrultusunda sürdüreceklerdir...![]()
Yer İmleri