Sayfa 718/1023 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. şapkadan yeni bir tavşan çıkaramazlarsa Dolar 4.4 üzerine atabilir. Yurt dışındaki varlıklarını Türkiye ye getirene %3 vergi uygulayacaklarmış.... Milletin aklıyla dalga geçiyorlar daha 2 yıl önce çıkardıkları yasada 0 vergi derken %3 e yükseltiyorlar. Demekki %3 ten bile feragat edemeyecekleri kadar hazine tam takır kuru bakır. Yakında ödemeler dengesi bozulunca asıl o zaman şapka düşüp kel görünür. Milleti nereye kadar uyutacaklar bilmiyorum. Dolar 4.3 larda petrol 77 dolara gelmiş. seçim dolayısıyla bol keseden atmalar. fais 16 lara dayanmış. enflasyon %13 lerde sinyal veriyor. bütün bunların üstüne üslük erken seçim kararı alıyorlar. Gerçi bunlarda oyun bitmez. Şapkadan çıkaracakları eski tavşanı makyajlar yeni diye yutturmaya kalkarlar. piyasa 1 gün yer bu numarayı ardından daha şiddetli yükselişe geçer.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    o benim tahmin dün yazdım.

Dakkada beş tane soru soran Proton yeşilleri omuzda tamamlayınca tahmin yapmaya başlamış...

Eh. Demek ki her şey tamam...

Neye olduğu belli.

Bu işaret de yeterli değilse, yarın ağlaşmayın...

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    şapkadan yeni bir tavşan çıkaramazlarsa Dolar 4.4 üzerine atabilir. Yurt dışındaki varlıklarını Türkiye ye getirene %3 vergi uygulayacaklarmış.... Milletin aklıyla dalga geçiyorlar daha 2 yıl önce çıkardıkları yasada 0 vergi derken %3 e yükseltiyorlar. Demekki %3 ten bile feragat edemeyecekleri kadar hazine tam takır kuru bakır. Yakında ödemeler dengesi bozulunca asıl o zaman şapka düşüp kel görünür. Milleti nereye kadar uyutacaklar bilmiyorum. Dolar 4.3 larda petrol 77 dolara gelmiş. seçim dolayısıyla bol keseden atmalar. fais 16 lara dayanmış. enflasyon %13 lerde sinyal veriyor. bütün bunların üstüne üslük erken seçim kararı alıyorlar. Gerçi bunlarda oyun bitmez. Şapkadan çıkaracakları eski tavşanı makyajlar yeni diye yutturmaya kalkarlar. piyasa 1 gün yer bu numarayı ardından daha şiddetli yükselişe geçer.
    bloombergte konuşan bir uzman Yurt dışındaki varlıklarını Türkiye ye getirene %3 verginin hiç bir anlamı olmadığını aksine parasını getirene teşvik için bir şeyler verilmesi gerektiğini söyledi
    Şaşkın ördek götten dalarmış bunlarda ne yapacağını saşırmış...
    AL SAT TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

çok güldüm

5. 09 Mayıs Çarşamba 10:55 ERDOĞAN EKONOMİ YÖNETİMİNİ 14.00'TE KÜLLİYE'DE TOPLUYOR, AÇIKLAMA BEKLENMİYOR-KAYNAKLAR

http://www.bloomberght.com/sondakika

Açıklama beklenmiyor denilmesine rağmen faiz artırım kararı gelir mi?

6.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    09 Mayıs Çarşamba 10:55 ERDOĞAN EKONOMİ YÖNETİMİNİ 14.00'TE KÜLLİYE'DE TOPLUYOR, AÇIKLAMA BEKLENMİYOR-KAYNAKLAR

http://www.bloomberght.com/sondakika

Açıklama beklenmiyor denilmesine rağmen faiz artırım kararı gelir mi?
    Faiz arttirimini merkez bankasi verir.hukumetle alakasi yok.oyle bir sey olcaksada merkez bankasi acil toplanir.normalde 8 haziranda galiba toplantisi

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Faiz artırım ihtimali bende %0,1 ...

BU arada evir çevir dolarTL maliyetimi 4.24 e çekebildim.
    Az önce de 4.27 den zarara kapattim.

Burada yazdiğimdan beri gun yuzu görmedi portföyüm...

4.07-4.13 araliğina düşene kadar Short trade edeirm...
    Bugun icinde 4.31 uzeri başlarım Shorta.

Ardından uygun yerden yapilacak LONG ise 4.65/4.95 araliğina kadar kımıldamaksızın taşinir.

Herkeşe bol şans.

8.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Faiz arttirimini merkez bankasi verir.hukumetle alakasi yok.oyle bir sey olcaksada merkez bankasi acil toplanir.normalde 8 haziranda galiba toplantisi

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O dediğiniz formal olanı ve bağımsız merkez bankaları için geçerli değil miydi.
    ama faiz konusunda merkezin elini bağlayanın kim olduğunuda herkes biliyor

Sayfa 718/1023 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •