Ankara'ya 1 haftada 5 kez loto ikramiyesi çıktı !!!!!
02.05.2018 şans topu ankara/çankaya
09.05.2018 şans topu ankara/çankaya
09.05.2018 şans topu ankara/yenimahalle
Ankara'ya 1 haftada 5 kez loto ikramiyesi çıktı !!!!!
02.05.2018 şans topu ankara/çankaya
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Honduras'ta 6 çocuk annesi bir kadın, evinin önünden kaçırıp "lanetin sona ermesi için" satanist ritüelinde öldürdü.
Hollanda’da Malmberg yayın evine ait bir ders kitabında, Türkiye'nin AB üyeliği hakkında öğrencilere fikir vermesi gereken sayfadaki örneklerde, Mehran isimli bir karakterin çiziminin altında "Ben bir Kürdüm, Türk polisi Kürtlerden nefret ediyor. Biz nedensiz yere tutuklanıp işkence görüyoruz." ifadesi kullanıldı.
![]()
Karaman'da yakaladıkları dilenciyi çevredeki vatandaşlara linç ettirmeye çalışan zabıta memurunu diğer meslektaşı engelledi.
Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Beşiktaş maçından sonra yaptığı "kartal pençesi" hareketi için "kandırıldım" dedi.
Adana'da kayyum atanıp kapatılan, kurucu başkanı Alpaslan Kuytul'un da dahil olduğu 5 yöneticisi tutuklanan Furkan Vakfı'nın, bağışlanan kurban etlerini Gaziantep ve Kayseri'de anlaştıkları fabrikalarda sucuk yaptırıp satarak, 4 milyon lira gelir ettiği ortaya çıktı.
Polisin vakfa düzenlenen operasyonda ele geçirilen belgelerde yaptığı incelemede, "infak" adı altında alınan bağışlardan da benzer şekilde gelir elde edildiği belirlendi.
Kylie Jenner'ın henüz üç aylık olan bebeğine bin dolar değerinde ayakkabı hediye edildi. Jenner, ayakkabıyı sosyal medya hesabından paylaştı.
Yer İmleri