MSGYO Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -2932703 Ana Ortaklık Payları: -2932430
MSGYO Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -2932703 Ana Ortaklık Payları: -2932430
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yarın tavan olursa,veya sağlam bir yükseliş olursa şaşırmam[emoji5]
150 m.kar varken nerdeyiz.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar genelde terse oynar...bu krizde çok iyi ama bakalım...kari görmeyip zararı görür bu ac gözlüler...eksi bile kapatırlarsa sasirmam.....bakalim yarın hangi dümen dönecek...zarari kapatayım ınsaallah yeter...7 maliyet...y.t.d...
Bu zarar ve toplam karı koyup karşılaştırın... halka arzı kar yapmadan 5.5 seviyesi sanirim..ve ozamanda endeks 70 binlerde...endeks şimdi ise 100 binde...bu ise aynı seviyede ..ozaman kâr nerde...para nerde..ya da hırsız var şirkette...buharlasti....neden yansımıyor hisse fiyatına...bu karın 10 'da biri olanlar bizim fiyatta şu an...degerlemeler neye göre....patrona göre....sanirim...hissede k.y varsa ver aşağıya...deli et...y.t.d...
Soyguncu hain patron 150 m. Kârı kullansa zaten kar eder
Eee zararı neyle yaptım gazinolarda karı lara mi basın paraları aloooo
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ula hain spek 7.63 maliyet 2 tavan cekse anca zarar çıkacak nerdesin guvendik kârlı başarılı diye daldik adı köpek spek
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünkü yükselişe katılmadı hala yön aşağıya...ilk hedef 5.30...sonra 5.00...yukariyi boşverin saman alevi şimdilik...adamlar düştükçe zevk aliyor..ac gözlüler...y.t.d...
ulan sirket 150m karı için bedelsiz dedin ses yok temettu dedın aralık arz fıatın 550 fıatın olmus 540 ALLAH sizi bıldıgı gıbı yapsın
Yer İmleri