Kar etmiş kimin umrunda herifin tek derdi asa basmak. Zarardan kara geciyosun acilis -3 Bu kagidi almak ahmaklık
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar etmiş kimin umrunda herifin tek derdi asa basmak. Zarardan kara geciyosun acilis -3 Bu kagidi almak ahmaklık
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her bilanço döneminde aynı ahlaksızlık bilançodan bir iki gün önce al bilanço geldiği gün sat tabi al sat olacak ama artniyetli görüyorum sanki haberleri var
Hisseden ciktim ama hala takibimde olan bir hisse. Dolar borcu korkutucu duzeyde ve bunu ozkaynaga yansitarak kar rakamlarinin kotu gelmesini engelliyor. Son bilancoda yabanci paranin yuzde 10 luk deger kazancinda ki kazandi 512 milyonluk ozkaynak zarari olusuyor ki gercekten cok yuksek.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
büyük ustaların hedefi 1 in altında 0.5 lere hızla paraşütsüz yaklaşıyoruz hala 2 ye doğru daha yakınız ama şu an 1.60 olduk ...akşam işkembe çorbası iyi geldi nasıl olsa zorende teknik felan da yok bende işkembeden sallıyayım bari..hele bir 50 kuruşa gelsin tüm paraları yatıracam borsaya hatta evleri arabaları herşeyi satacam zoren alacam .burdayım bekliyorum
şaşırdık mı , tabi ki hayır. Dibini göremedi bir türlü. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu, iddia ediyor ki bu forumda birileri 1 TL fiyat vermiş.
Bu, bunun yazıldığını ispat edebilir mi?
Bunun, "2,23 onayı" sözünü, dolar bazlı hedef fiyat (O zamanlar 5,5 TL, şimdilerde 6 TL) vermesini defalarca gördüm, okudum.
Okumayan var mıdır?
Son düzenleme : val; 11-05-2018 saat: 17:00.
işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."
Hiç bakmamıştım bile bilançoya. Şimdi baktım biraz.
Peruklu yine bir bilanço oyunu daha yapmış, sağolsun.
Karı 25 milyon TL gösterip özkaynağı 1.683,5'ten 2.739,1'e çıkartmış.
Malumunuz dolar bazlı zararın bir kısmı özkaynaktan götürüyor normalde. Yani özkaynak daha da artabilirdi.
Kısa ve uzun vadeli borçları da benzer şekilde artırmış tabi.
Bu perukluda oyun bitmez. Sevicisi de çok zaten.
Son düzenleme : val; 11-05-2018 saat: 16:59.
işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."
Yer İmleri