Sayfa 372/928 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Son 5 yılın ilk çeyrek performansları.........

Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Adamlar bizim paralarımızı eziyolar ortak bizim paralarımızla konferanslar toplantılar goygoy muhabbet partileri bilimum eğlenceler yapıyorlar daha nolsun

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ekrem bey ortaklığımız tamamen bitti..ilerde kısmet şartlar düzelirse gelirim.size bol şans...

3.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Adamlar bizim paralarımızı eziyolar ortak bizim paralarımızla konferanslar toplantılar goygoy muhabbet partileri bilimum eğlenceler yapıyorlar daha nolsun

Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Sn.oscar77,
    Yönetimdeki şahsiyetler çok çalışıyor!!! olur mu hiç?
    Şimdi sen böyle söyleyince onların çalışma şevki kırılacak moralleri bozulacak.
    O kadar çok çalışmışlar ki yapılan cirodan kazanılan parayı ne yapsak ne etsek de kar olarak göstermesek diye çok kafa yormuşlar.
    Gübretaşın hali Türkiyenin halinin özeti.
    Söylenecek laf kalmadı maalesef... Genel kurula gidip suratlarına tükürsen, yarabbi şükür diyecek kadar... Hayasızlar.
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

4. Endeks 101bin mişşşş..! Alenen bir oyun dönüyor....

Hisselerin bir çoğu 80bin endeks fiyatlarına geriledi, tabii altında olanlarda var gubrf gibi...

5.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Endeks 101bin mişşşş..! Alenen bir oyun dönüyor....

Hisselerin bir çoğu 80bin endeks fiyatlarına geriledi, tabii altında olanlarda var gubrf gibi...
    Endeksi belirleyen 3-5 baba şirket diğerleri kafasına göre takılıyor.İşte tr borsası.

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ekrem bey ortaklığımız tamamen bitti..ilerde kısmet şartlar düzelirse gelirim.size bol şans...
    Fahri ortaklıktamı bitti ortak

7.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku

ortak inan 2009 yılından beri gubrf de ne müdürler ne krizler gördüm ama inan bu yönetim kadar berbat yatırımcıdan kopuk yönetim görmedim...bu hisseden inan doğru dürüst kar elde etmeden çıktım ama üzülmüyorum....hisseden ayrılış sebebim şirketin temel verileri düzelmiyor ...bilançosu yatırımcı çekecek bilanço değil...yönetim yatırımcı boynuzlamanın derdinde...hissenin kafayı kaldıracak durumu grafikten görünmüyor 2,40-2,60 bölgesinin görülme riski var....iran çok gündemde risk olarak....bunların hepsi birleşince gerildim.....iran borcu bitsin rekor karlar gelecek dedik yok yılda 50 milyon dolar borç ödeniyordu 5 yıl....yarımca tesisi %45 kapasite artırdı tamam dedik artık karlar kabaracak dedik alakası yok....kdv % 18 den % 1 e düştü dedik tamam define bulduk dedik yıl sonu tam tersine şirket zarar açıkladı....iran ambargosu kalktı dedik algı değişecek yatırımcı bizi tercih edecek dedik o gün bugün hisse başını kaldıramıyor....sürekli yalan dolan haberler bardağı taşırdı.....3 haneli kar rakamlarını gördüğümde gelirim.....gerekirse yüksek fiyattan girerim....bu şekilde ölü yatırım...

8.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku

ben çıktığım hisseleri yine takip ederim ortak...inşallah doğru zamanda tekrar dönerim....

Sayfa 372/928 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •