Ben yalnızım 10 gündür hanım Pazartesi gelecek , bu yüzden misafir filan derdim yok (hem misafirin kısa süreli duranı makuldür abi : yes: O ne öyle saat 2’ye kadar misafir gelse çıldırırım ben ) erken başladım son günler diye hala devam ediyorum Eurovision izledim filan ama fazla kaçırdım birazdan ortalığı toplarım![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Reha Kaya ya erken final yaptı yada hala sarışın avında gelemedi![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Pazartesi Fenerbahçe macı sonrası Ramazan sonuna kadar karaciğer dinlendirme sezonunu açarımDükkanı da yaz sezonuna hazırlarız yavaş yavaş
![]()
Yer İmleri