Sayfa 148/413 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

Alıntı Originally Posted by vurgun Yazıyı Oku
    sallayıp durudunuz be ya patrona
    bakın 11 de haberden hiç kimse bahsetmiyor
    sesslizlik pek hayra elamet değil
    syg,
    35.56 kademesinden 2315 lot alım yapıldığı KAP a bildirilmiş... Böylelikle BRYAT, teknikçileri öğüttüğü (!) gibi, kağıdın donunun rengine kadar bildiğini iddia eden, patron neden hisse alsın ki, almaz diyenleri de öğütmüş oldu... Umarım alımlar devam ederde bana da biraz daha konuşma hakkı doğar...

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

2. Ne konuşma hakkı doğmasından bahsediyorsunuz sayın inatçı bomberman, sizin yorumlarınızı dört gözle bekliyoruz. Tabii diğer dostlarında...

3.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    35.56 kademesinden 2315 lot alım yapıldığı KAP a bildirilmiş... Böylelikle BRYAT, teknikçileri öğüttüğü (!) gibi, kağıdın donunun rengine kadar bildiğini iddia eden, patron neden hisse alsın ki, almaz diyenleri de öğütmüş oldu... Umarım alımlar devam ederde bana da biraz daha konuşma hakkı doğar...

Sn inatçı bu 2315 lotluk alım sn sinirlinin kasdettiği hisse alımı ile aynı şey değil.. kemik ky den alım yaparsa o vakit sn sinirlinin teoriside eriyecektir..
    Dilerim tüm dostlar kazanır

Syg
    İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.

4. Elindeki malın kıymetini bilen kemik yatırımci kaynadı zaten
    Iyi / kötü polis oynamayı bırakın
    Malin kıymetini bilen biliyo tahtada mal vardı da patron talip olamayacak fazla naz etmesin araya yeni kemik yatırımcı kaynatacak vesselam

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Aynen portföyüne bir kısmı ile uzuncuyum artık. Bryat sağolsun ☺

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by vurgun Yazıyı Oku
    Elindeki malın kıymetini bilen kemik yatırımci kaynadı zaten
    Iyi / kötü polis oynamayı bırakın
    Malin kıymetini bilen biliyo tahtada mal vardı da patron talip olamayacak fazla naz etmesin araya yeni kemik yatırımcı kaynatacak vesselam

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

İyi kötü polis oynayan kim sn vurgun? Anlayamadım... ayrıca arada kaynayan eski kemik büyüklerdende kimseyi göremedim.. siz hangi ara fark ettiniz kaynayanlar
    İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku

Sayın bomberman kağıdın donunun rengi bence beyaz ve bayrağı çekecek gibi. Sayın patrona ve alıcılara selamlar. Ama yedire yedire sindir sindire gitmesi benim tercihimdir. Yoksa bu bryat anladığım kadarıyla arefeyi gösterir bayramı göstermez

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    1,050

YTD.....................

Sayfa 148/413 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız