-
-
TUKAS Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 4193877 Yıllık Değ%:-17
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Bunca ********liğin üzerine bir de kar açıklayacak hali yoktu zaten. Çaycı Galiple iş yapan şirketini peşkeş çeken adamdan ne hayır gelir ki..
-
aslında bu kadar satışa karşılık dedim ki bu naneler acaba zarar mı açıklayacak diye düşündüm biraz aklım erdikçe kafam bastıkça faliyet raporunu finansal tablolarını inceledim bir çok kalemde bana pozitif geldi bazı borçlar düşmüş alacaklar artımış stoklar az da olsa erimiş esas faliyet geliri artmış anladığım kadarı ile geçen yıla göre %17 gibi çeyeksel kar da düşüş var ama hasılat ve bürüt karda artış var bilmiyorum da ben pozitif oldum artık zaten kol girmişti biraz artık bacak girse sorun değil bu bilanço asıl 6 aylıkta düzelir ise ramzan bayram derken satışlar 9 aylıkta daha güzel olacak bence orda vade belki çooook uzun vade toplamaya devam edebilirim diğer kağıtlarımdaki duruma göre
-
Ben bilancoyu begendim iyi dusmus kağit ramazanda iyi bir potansiyel sunuyor.
-
biraz destek atmayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir arkadaşlar . fiyat beklentisi nedir
-

HAFTALIK TUKAŞ PASTASI
-
Ramazan ayi dolayisiyla gida hisselerinde hareket olur beklentisindeyim..nasip..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri