Sayfa 174/365 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Sabahtan beri şirketi arıyorum inanın açan yok...

3.  Alıntı Originally Posted by busecan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar inanamıyorum %2.52 yukarıda kapatmış, endeksten utandı sanırım ;)
    Ben speğe 2,42 den biraz devrettim o yüzden geri vites yapmadı yaparsa yerine koyarım 2,37 den
    Görmedim 2,52 görmüş hatta sabah yazıp çıkayım diyordum şansa bakamadım yoksa 50 benim hedefimdi kısmet bidahaki sefere
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

4.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Ben speğe 2,42 den biraz devrettim o yüzden geri vites yapmadı yaparsa yerine koyarım 2,37 den
    Görmedim 2,52 görmüş hatta sabah yazıp çıkayım diyordum şansa bakamadım yoksa 50 benim hedefimdi kısmet bidahaki sefere
    tiger Bey hayırlı olsun inşaallah bizim de satacağımız günler gelir, hangi aracı kurumu kullanıyorsunuz acaba, iyi akşamlar

5.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Sabahtan beri şirketi arıyorum inanın açan yok...
    hujman Bey şirketi arıyorsunuz açmıyorlar demek, bende 3 farklı adrese şikayet maili attım okumadılar demekki, zaten cevap bile yazmadılar, daha öncede internetten okumuştum şikayet edenlerde olmuş sanırım birşey çıkmamış, ne olacak böyle koskoca Garanti Bankası'nın hissesi nasıl bu halde anlamak mümkün değil, bari 0,40-0,50 lira bir temettü verin bu nasıl şirket, yazıklar olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by busecan Yazıyı Oku
    hujman Bey şirketi arıyorsunuz açmıyorlar demek, bende 3 farklı adrese şikayet maili attım okumadılar demekki, zaten cevap bile yazmadılar, daha öncede internetten okumuştum şikayet edenlerde olmuş sanırım birşey çıkmamış, ne olacak böyle koskoca Garanti Bankası'nın hissesi nasıl bu halde anlamak mümkün değil, bari 0,40-0,50 lira bir temettü verin bu nasıl şirket, yazıklar olsun.
    Doğuş gurubu zaten borç içinde yüzüyor.Garantiyi sattılar işin içinden çıkamadılar. Tv 8 de dünya kadar zarar ettiler. Bir çıkış yolu arıyorlar bu garfaya nasıl yansıyacak zaman gösterecek.Bu durumda telefon açmamaları maillere cevap vermemeleri çok normal. Ytd...

7.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Doğuş gurubu zaten borç içinde yüzüyor.Garantiyi sattılar işin içinden çıkamadılar. Tv 8 de dünya kadar zarar ettiler. Bir çıkış yolu arıyorlar bu garfaya nasıl yansıyacak zaman gösterecek.Bu durumda telefon açmamaları maillere cevap vermemeleri çok normal. Ytd...
    günaydın, GARFA ile doğuş grubunun ilgisi ne acaba? Garfa nın ortaklık yapısı internet sitelerinde % 82 Garanti Bankası % 10 ihracat kredi bankası, % 8 halka açık olarak belirtilmiş. GARANTİ de ise DOĞUŞ un sadece binde 5 payı var diye biliyorum..

8.  Alıntı Originally Posted by teft34 Yazıyı Oku
    günaydın, GARFA ile doğuş grubunun ilgisi ne acaba? Garfa nın ortaklık yapısı internet sitelerinde % 82 Garanti Bankası % 10 ihracat kredi bankası, % 8 halka açık olarak belirtilmiş. GARANTİ de ise DOĞUŞ un sadece binde 5 payı var diye biliyorum..
    evet garanti bankasının doğuş grubu bizi ilgilendirmez

Sayfa 174/365 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •