Originally Posted by
tireli
Sn,ORİYEN73
En son yazdığınız;tüm istatiksel verilere katılıyorum.
Benim bu şirkette ki geçmişimi biliyor musunuz onu bilmiyorum.Bu şirketin 8-9 yıllık yatırımcısıyım. Dediğiniz gibi şirketin önümüzdeki süreçte kar etmemesi hatta kar değil de 10 tane takla atması işten değil.Ancak tek sorun,benim bu şirkete güvenim çok zayıfladı.Bu şirketin paralarını başka kardeş şirketlere aktarıyor gibi şahsi bir düşüncem oluşmaya başladı(TABİ Kİ ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE BU BÖYLE DEVAM EDERSE ŞAHSEN BEN HAKLARIMI HUKUKİ YOLLARDAN ARAYACAĞIM).
Bunun dışın da; bence bu şirket için artık kesinlikle ama kesinlikle kara göründü.
Tek cümle elinizi öpene 10 TL ye satabilirsiniz.Mübalağa etmiyorum.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Aynen katılıyorum..bu şirketin oluşu 200 trilyon ederim oda hisse başına 5 TL...gelin görün ki adamlar yemibli..akıl alır gibi degil 200 trilyon gibi dehşet bir rakamda (indirimler düşüldükten sonra net) su satıp sonrada zarar ediyoruz diyeceksin. Yatacak yeri yok bunların. Şirketi yabancıya satsa en kötüsünü bile 200 e satar..sonuç fiyasko..geçen yıl tek kuruşluk düzelme olmadı. Bu yıl bakalım ne yumurtlayacaklar. SPK her şirketi incelenmeli hatta gerekirse zarar ediyorumdiyenleri yılda bir çeyrek tüm hesapları kendi tutmalı ve yönetmeli. Bakalım kazın ayağı nasılmış..bol kazançlar..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Yer İmleri