temettü paralarımızla yarın vesbe alıyor muyuz yoksa daha aşağılara düşmesini bekleyip speki şaşırtıyor muyuz.
temettü paralarımızla yarın vesbe alıyor muyuz yoksa daha aşağılara düşmesini bekleyip speki şaşırtıyor muyuz.
ben alımda acele etmiyorum ..... gerçi bugün 3000 adet yazmıştı baskı için 9.67 lere cart diye dayanamadım çizdimsonrada o dayanamadı benden 9.80 lerden geri aldı
Temettülerime gelince , alımda acele etmicem , aynı maaliyetten kitlenmemek için , olası spek adiliklerine karşılık , ayrıca rezervde almayı düşündüğüm belli miktar da var ama bekliyorum ..... Yani sonuçta borsa burası ve spekler baskıyla bizleri ezmeye çalıştığında , atacak kurşunumuz olsun..... Sonuna kadar VESBE ciyiz...... ve Spek aşağı basarsa , bizimde ona sürprizimiz var...... Sonuçta bu bilançoyu toplanmış bir senet açıklamış olsaydı eğer , en az 14 tl olmuştu çoktan..... ama bizimki 10 tl üstüne bile çıkartılmıyor..... Spek boşa vakit kaybetme , bu senette bilinçsiz yatırımcı yok..... ben 2020 mayıs ayında 1.70 - 2 tl civarı brut temettü beklentimle bekliyorum.... Sana buradan verecek pozisyonlarımız yok artık.....
Ayrıca faaliyet raporlarında ; yeni yatırımın mayıs ayında faaliyete geçeceği vurgulanmıştı.... Nedense bunla ilgili KAP a açıklama hala gelmedi.... Yani her nedense iyi açıklamalar açıklanmıyor.... Yani hisseye pozitif olabilecek açıklamalar neden yapılmıyor ? 6 aylık bilanço gelince mi göreceğiz bunu ???? Bakalım ay sonuna kadar açıklama gelmezse, bizzat şirketi arayıp soracağım , dertleri neymiş !!!!! Patron yoksa sen mi bizim senetlerin peşine düştün ???? Malum ortaya %5 attın ama ortada bir hareket icraat de yok.....Yoksa acaba önce yüksek güzel karlar açıklayacaksında , sonramı bu satışı gerçekleştireceksin , bunun öncesindede sen mi toplamaya çalışıyorsun kelepirden ????? Bu kadar açgözlü olma , yatırımcılarını , şirketine güvenenleri ödüllendir![]()
-----------------------------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
Yer İmleri