Mb bankası `TRENE` bakması Cuma da devam ederse Pazartesi Dolarda yeni tepe noktasını 4.60 olarak beklemekteyim. Tabiki sadece işkembeden attığım bir fiyat olup şimdilik daha da yukarılarını benim fantezi dünyam dahi el vermiyor.![]()
Mb bankası `TRENE` bakması Cuma da devam ederse Pazartesi Dolarda yeni tepe noktasını 4.60 olarak beklemekteyim. Tabiki sadece işkembeden attığım bir fiyat olup şimdilik daha da yukarılarını benim fantezi dünyam dahi el vermiyor.![]()
Yoksa şeker de gider tuz da ,gider de gider.
Klasik keriz silkeme hareketleri yapıyorlar , bakın 4.45 in üstü yok satın buradan alttan yerine koyun gelgeli yapıyor çakallar. Mb `TRENE` bakmaya devam edecekse bu 4.45 den satanların parasını ırakılarını ! içerken yanında çerez parası yapacaklar. MB `TRENE` bakmaya devam ettikçe Dolarda yükseliş kaçınılmaz.
[QUOTE=umutabi;2172886]Klasik keriz silkeme hareketleri yapıyorlar , bakın 4.45 in üstü yok satın buradan alttan yerine koyun gelgeli yapıyor çakallar. Mb `TRENE` bakmaya devam edecekse bu 4.45 den satanların parasını ırakılarını ! içerken yanında çerez parası yapacaklar. MB `TRENE` bakmaya devam ettikçe Dolarda yükseliş kaçınılmaz.[
/Hiçbir müdahale doları 5 tl yolundan alıkoyamaz..!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Birileri DOLAR 7 Tl olacak da diyor , benim fantezi dünyamda bile böyle bir şey yok. Ha ! olmaz diyemem ama denilen fiyat olmuşsa da o resmi kur değildir ve Türkiye Özalın başlattığı kambiyo rejiminden çoktan çark etmiş demektir.
Hayaldi gerçek oldu: 2020 hedeflerini bile solladık
Hükümetin açıkladığı 2018-2020 dönemine ilişkin Orta Vadeli Program’a göre kur tahmini büyük oranda saptı. OVP'de dolar kuru 2018'de 3.73, 2019'da 3.92, 2020 için 4.02 öngörülmüştü. Ancak dolar kuru bugün bu hafta itibariyle 2020 hedeflerini de aşarak 4.50’yi gördü.!!!!!!!
Daha yolun başındayız....!!!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Zaytung: Dolar'ın artışını engelleyemeyen Merkez Bankası, Dolar'ın gramajı ile oynama kararı aldı...
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri