Sayfa 381/928 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Bu hisseyi 5 li seviyelerde alıp satmıştım ... O zaman bazı arkadaşlar çok olumluydu .. Güzel güzel yazıyorlardı... Şimdi tutumları değişmiş ...

2. Son 1 haftadır alım satımlar ilginç olmaya başladı... Alanları başarılı buluyorum ..:: en kısa sürede yüzümüzü güldürmeleri dileğiyle .... Bu yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..:::

3.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak gedik alıcıysa bu tahtadan bicacık olmaz

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    gedik sence kendine mi topluyor, ben hic öyle düşünmüyor, merill abla günlerdir tahtayı şov gördüğü icin ve ky da yüklü girmedigi için, 50 bin lot gibi ufak lotlarla zararına satar gibi aşağı doğru baskiliyor, işi gücü yokmu bu adamlarında 3,40 dan alıp ta tekrar 330 lara satıyorlar, ta 4 lerden beri bu böyle oluyor merak etme takip ediyorum tahtayı.hsbc dun 350 bin lot aldı.hemde ortalaması 337 lira, neden acaba. Gedik, pazartesi 329 dan 250 bin lot satıp salı çarşamba perseme ise toplamda tekrar 336 dan aliyor 100 bin üstünde lot.bence öylesine olmuyor bunlar, farklı kurumlar üstünden dillendirmeden hisse toplanmaya çalışılıyor, ve bunlar artik son toplamalar sonuna gelindi bence yakindir yukarı çıkışı, bu meret çıkarken sanki tozu dumana katar gibi atlayarak çıkıyor, yinede bunlar benim fikrim.

Tweeterda uzunca bir süredir Gübretaş ve Fahrettin Poyraz'a yazıyordum. Yazdıklarım hoşlarına gitmemiş sanırım ikisi birden engellemiş.
    Bu soyguncular işlerini iyi biliyorlar.

5. Ayrıca amonyak fiyatları yükseliyor,raziyi çok etkileyecektir olumlu yönde,

Not: zaten beklentiler alınır ,gerçekleşince herkesde biliyorki satılır. Hic beklenmedik yakın zamanda hızlı yükseliş başlayacaktır, geçen yıl amonyak tankları devreye girdi ve ucuz maliyetli amonyak la dolu tanklar, ilk çeyrek te zararın bir kısmı mal alindi, artik kar etme zamanı ikinci bilanço ile başlar.

6.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak ilk çeyrek sektörün en şaşalı döneminde zarar açıklamış şirket neye göre kar bekliyosun ikinci çeyrek bu herifler karı eritme uzmanı olmuş bence hedef 2020 öncesi boş ve biz mecbur beklicez

Ayrıca ortak bilanço iyi gelirse yükselir diye düşünme, bilanço iyi gelmeden toplayıp yukarı götürürler ve bilanço beklentisi iyi bir şekilde geldigindede mali boşaltmaya başlarlar, bilançoya takılma şimdi, bilanço muhasebe sanatıdır, görüldüğü gibi giderleri yıllık 100 milyona düşürüp 400 milyon kar açıklarlar olur biter, nitekim Bu yıl sonunda takip ettiğim ayen vardı ,adamlar zarar açıklarken her bilanço birden yüklü kar açıkladılar, hemde aye nin mali yukumlulukleri doviz üzerinden dünya döviz yukumlulugu var, ama adamlar bir oyunla müthiş kar gösterdiler, bilançolar zarar gelirken hisseyi 2 liradan aldılar 14 liraya kadar çıkardılar, sonra birden bilanço da okus bokus oldu ve yüksek kar geldi normal şartlarda döviz kurundan müthiş zarar yazacak iken, ve 14 lerde bilanço açıklandı ve satışa geçildi. Karel vardı onda da öyle yaptılar ve saire vs,,

Çıkışa geçince birde bakmışsın bir ay sonra 13 lira. Kimbilir.

7.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    gedik sence kendine mi topluyor, ben hic öyle düşünmüyor, merill abla günlerdir tahtayı şov gördüğü icin ve ky da yüklü girmedigi için, 50 bin lot gibi ufak lotlarla zararına satar gibi aşağı doğru baskiliyor, işi gücü yokmu bu adamlarında 3,40 dan alıp ta tekrar 330 lara satıyorlar, ta 4 lerden beri bu böyle oluyor merak etme takip ediyorum tahtayı.hsbc dun 350 bin lot aldı.hemde ortalaması 337 lira, neden acaba. Gedik, pazartesi 329 dan 250 bin lot satıp salı çarşamba perseme ise toplamda tekrar 336 dan aliyor 100 bin üstünde lot.bence öylesine olmuyor bunlar, farklı kurumlar üstünden dillendirmeden hisse toplanmaya çalışılıyor, ve bunlar artik son toplamalar sonuna gelindi bence yakindir yukarı çıkışı, bu meret çıkarken sanki tozu dumana katar gibi atlayarak çıkıyor, yinede bunlar benim fikrim.
    Valla ortak ben gedik yatırımın girdiği hiç bir tahtayı abat ettiğini görmedim

8.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Valla ortak ben gedik yatırımın girdiği hiç bir tahtayı abat ettiğini görmedim

İnan yanılmayı çok isterim hatta bana karamsarcıda diyenilirsin yeterki sen haklı çık sonuçta aynı gemideyiz ve zararım tahmin edemeyeceğin kadar çok

Sayfa 381/928 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •