Maci 3-2 kazanıyoruz ve gelecek sezon sampiyonlar ligi ön elemesi oynamayı hak ediyoruz .
Maci 3-2 kazanıyoruz ve gelecek sezon sampiyonlar ligi ön elemesi oynamayı hak ediyoruz .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu yıl Volkan'a çok yüklendik ama...
Bu maçı Volkan kurtardı....O yüzden hakkını da teslim edelim.
Şampiyonlar ligi hakkını kazanmak iyi.
Aziz başkanın artık güzellikle bırakması gerekiyor...Aklı hırsının önünde değilse tabii..
Yani ileride çok kötü anılmak istemiyorsa...
Seneye Ali Koç gelirse...
Daha iyi bir kadro ile belki daha rahat maçlar izleriz...
Tansiyonumuz yükselmeden...ve de küfretmeden...
Umarım...
Atletiği Madrid kupayı kazandığı icin Fenerbahçe 3 yerine 2 ön eleme oynayacak ve kolay rakiplerle oynayacağız . Umarım iyi bir ekip iyi bir kadro ile sampiyonlar ligine & lige hazırlanalım ..
Basta Alper , Mehmet Topal , Atıf başta olmak üzere iyi bir değişim şart
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fenerbahçe 78 gol ile en çok gol atan , 34 macta 4 mağlubiyet ile en az yenilen takım olarak Ligi tamamladı .
4 mağlubiyetimizin 2’si Akhisarspor’a 1’i Beşiktaş’a 1’ide Basaksehir’e
sıra Ali KOç un başkanlığında inşallah
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri