*merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde teklif tutarı 170 milyon dolar
*merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde teklif tutarı 170 milyon dolar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AKP bir emperyal planıydı, Derviş ajanı sayesinde alt yapı hazırlanıp taşeron Bahçesizin erken seçim hamlesiyle 2002 de başlatıldı. Bulunduğumuz an itibariyle ülkenin içine mıçıp bizi geri dönülemez noktalara getirme gayretlerinde başarı sağlandı gibi görünüyor. Şimdi ne olacak ? Umarım Atatürkün kurduğu TC devleti bu hainlerin oyun planını bozacaktır.
2723.jpg
Çıkar biri yine der ki Fitch yine fitchliğini yaptı.
Sahi nerede o fitch oğlu fitc?
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
Hayırlısı ile şu son keriz silkemeleri bir bitirsenler 4.60 ları taban yapalım. ülkede bir ŞAM BABASI mb oldukça Dolarcıların sırtı yere gelmez ama bir şartla Dolar güvenli yerlerde duruyorsa.
Bu hırsız hastalıktan muzdaripmiş normalde yurt dışına çıkarmış lakin döt korkusundan, ABD her yerde kendini tutuklatabilir diye hiç bir medeni ülkeye gidemiyormuş. Umarım abbas gider ve yeni gelenler bu tip hırsızları bu ülkede de cezalandırır. Lakin benim korkum bu politikacılar aynı kaba edip aynı kaptan beslendikleri için birbirlerine pek dokunmazlar.
Neyse şimdilik Dolar boş boş bakıyor , nasıl olsa bu işlerden sorumlu olan ŞAMBABASI otorite trene bakacak Dolar da doğal yollardan kendine yol bulmaya devam edecek.
Şu güvenli yer konusunda hala tereddütlerim devam ediyor. Bankadaki dolar güvensiz kabulü ile gittik dolarları çektik.Kimlik ifşa.
Sonra gittik bahçeye gömdük.Bu bilgi çağında hesap hareketlerinden anında gördüler ve getir bakalım dolaresleri seni hayin dediler. Harcadık dedik,yedik dedik vs. Gün geldi yatırım yapmaya karar verdik bozdurmak lazım. Nerede, bankada ya da döviz bürosunda. Hopp nereden buldun bakalım dediler. Kıbrıs'ta kazandık dedik.
Yok böyle olmadı.En iyisi bankadan TL olarak çekip döviz bürosundan almak ama ondada belirli meblağ üzerinde ( 2000 TL-3000$'dan buraya getirildi )kimlik bildirimi şartı var. Her defasında 400 küsur $ almak lazım, satarken de keza.. ohoo çok meşakkatli iş aga..![]()
Yer İmleri