Sayfa 45/1027 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Baktım ki TC. Merkez bangası hiç bir şey yapamıyor, başkanı odaya kilitlemişler, telefonu da almışlar elinden )
    Vatandaş olarak başladım elimdeki dolarları satmaya, O da ne ? bankalar '' işlem limitiniz doldu '' demezler mi ?
    Anladım ki boyumdan büyük işlere kalkmışım. Devletin işine karışılmaz mış. )) sinirden gülüyorum.

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    bu bölgeler gibi yıllarca orada takılabilir

Yıllarca o bölgede(90'lı yılları saymıyorum) takılabilmesi için herşeyden önce FED'in sıkılaştırma işine(faiz artışı ve QT'ler) son vermesi ve QE'lere devam etmesi gerekir..tabiki şu anki diğer büyük MB'larınında..Özelleştirilecek bir 50-60 milyar dolar daha kamu malının olması lazım..bunun haricinde geçmişte olduğu gibi AB-IMF çıpası olması lazım..Güven oluşursa/oluştuğunda ülkeye akacak milyarlarca dolar doğrudan yatırım lazım..yine sıfırdan yabancılara 40-50 milyar dolar daha gayrimenkul satabilmen lazım..

Bunlarda orta yol bulunabilecek bile olsa, bahsettiğin gibi doların yıllarca o bölgelerde takılması mümkün değildir..

Ayrıca sevgili Gund'ında gözleri seyriyordur umarım..

3.  Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    Bakın soyluyorum ,secimden sonra ortalık sadece ekonomik olarak karışmayacak kollayın totolari ..
    Seçimi görebilirsek çok şeylere gebe memleket bu konuda herkes hemfikir ama asıl mesele seçimler olacak mı bence. 1 ayda neler olur neler bir bakmışınız yunanistana savaş açmışız mesela yani!.

4. Bizim millet akıllanmaz..daha dün arkadaşım 260 bin tl kredi çekip ev aldı...beton bir gün iyi girecek ama ne zaman

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yıllarca o bölgede(90'lı yılları saymıyorum) takılabilmesi için herşeyden önce FED'in sıkılaştırma işine(faiz artışı ve QT'ler) son vermesi ve QE'lere devam etmesi gerekir..tabiki şu anki diğer büyük MB'larınında..Özelleştirilecek bir 50-60 milyar dolar daha kamu malının olması lazım..bunun haricinde geçmişte olduğu gibi AB-IMF çıpası olması lazım..Güven oluşursa/oluştuğunda ülkeye akacak milyarlarca dolar doğrudan yatırım lazım..yine sıfırdan yabancılara 40-50 milyar dolar daha gayrimenkul satabilmen lazım..

Bunlarda orta yol bulunabilecek bile olsa, bahsettiğin gibi doların yıllarca o bölgelerde takılması mümkün değildir..

Ayrıca sevgili Gund'ında gözleri seyriyordur umarım..
    Geriye bir tek yol kalıyor..IMF anlaşması..ne kadar olursa artık..

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Seçimi görebilirsek çok şeylere gebe memleket bu konuda herkes hemfikir ama asıl mesele seçimler olacak mı bence. 1 ayda neler olur neler bir bakmışınız yunanistana savaş açmışız mesela yani!.
    Para yugg arkadaşım mama bitti şuan KARŞILIKSIZ PARA BASIYOLAR
    Gıcır gıcır *ötlerine girecek onlar [emoji6]

*merkez bankası brüt döviz rezervi 18 mayıs itibarıyla 84,71 milyar dolar(önceki $85,62mlr)

*merkez bankası toplam rezervi 18 mayıs itibarıyla 108,9 milyar dolar(önceki $110,7mlr)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Yiğit Bulut: Bloomberg TV , Mahfi Eğilmez ve NTV dikkatimi çekiyor. Bunlar kriz çığırtkanlığı yapmaya başladı.

başta bloomberg, ntv ve mahfi eğilmez olmak üzere sistematik bir şekilde “krize girdik-gireceğiz” havası yaymaya çalışıyorlar… bunlara kesinlikle kulak vermeyin!
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 45/1027 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •