Teknikçi kardeş,seni severek takip ederim.Faize çok karşı olduğunu biliyorum. Ama faiz batı ekonomisinin bir gerçeği. Türkiye ekonomi olarak batının karşısında ezik, onlardan gelen finansman ile yaşıyor. Eli mahkum kaç faiz isteseler vermek zorunda.

Dün Türk milleti dolarizasyonun soğuk rüzgarını hafif de olsa ensesinde hissetti. yaşın kaç teknikçi kardeş bilmiyorum amma, eskiler bu soğuk rüzgarı çok yemişlerdir. Rüzgarın esintisini bile hissetmeleri agresif faiz artışı için yelkenleri suya indirmelerine neden oldu.

Dün teknikçi kardeş, bir dönem bitti. Tahvil piyasası 20yıl öncesinin 13 katı. Bu nedenle %17 ve üzeri agresif faiz bandıdır.Zaten %20'nin üzerinde faizin etkisi hızla azalır.

Yüksek faiz öncelikle doları dengeleyecektir. Borsa yükselecektir.Ama ekonomi de soğuyacaktır.Bu soğumanın ne olduğunu anlatmama gerek yok, sen bilirsin işte

Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
Bugün sabah bir bayan hamso konuşuyordu

Fed e bakın örnek alın , adamlardaki faiz ile enflasyonu kiyaslayin örnek alın muhabbeti

Taseronlarin danışman hamsosu

İşlerine gelince biz ABD miyiz ne alakası var

İşlerine gelince ABD yi örnek al

Taseron hamsoluk böyle bir şey işte

Peki ABD nin yaptığı üretim ile senin sözüm ona danışmanlığını yaptığın montajcı taseronlarin katma değerli üretimi aynı mi sığır

işte montajcı taseronlarin danışmanı da ha böyle Fed e bak aynini yap diyen bir sığır olur iste başka ne olacak

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.