Sayfa 389/1006 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. E-turuncu hoşgeldini 15.50, aferim aynen devam faizini 14.75 yapmış (250-1.000 için).
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ayrica 100K garanti siniri da yoktur sanirim.

Syg,
    Borsa Para Piyasasında işlem yapabilmek için verilen teminatları bilmiyorsunuz sanırım.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Borsa Para Piyasasında işlem yapabilmek için verilen teminatları bilmiyorsunuz sanırım.
    Orada nakit para 100 bin civarına kadar korunuyor diye biliyorum.

Tabi her sene az az artırıyorlardı

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

4. Birikimlerimiz eridi,çocuklarımızın geleceği için tuttuğumuz 3 kuruş pul oldu.En ağır şekilde kınıyorum buna sebep olanları.Evin kirası olurda paranın faizi olmaz mı.Ne demek faizi zorla düşürcem.Al işte simdi 1000 baz puan artir millet gene dolar alir.Sen ağzınla söylüyorsun seçim sonrası başka türlü olcak diye.Kim gider parasını vadeliye yatırır.Kenarda 400 bin liram var neredeyse 5 liradan dolara dönmeyi düşünüyorum.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Orada nakit para 100 bin civarına kadar korunuyor diye biliyorum.

Tabi her sene az az artırıyorlardı

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Döviz,altın,hazine bonosu,devlet tahvili,hisse senedi.

Teminatın cinsine göre belli bir yüzde eksiğine teminat sayılıyor.

Mevduat bankalarından çok daha sağlam!

Güvence falan vermesine gerek yok...(yükümlülüğünü yerine getiremeyen kurumun
    teminattaki menkul kıymetleri vsvs anında nakte çevrilir, bayada bir ceza kesilir)
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. yerli gecen hafta hesplardan 1.8 milyar dolar bozmus muhtemelen bu hafta cok daha fazladır ..peki dolar buna ragmen niye dusmuyor karsısında daha buyuk alıcı oldugu icin..bozulanı mb ve hazine ardından sirketler almıs olmalı...2 ay once okumustum mayısta cok yuklu geri borc odemeleri vardı ..haziranda borc odemesi cok daha az .

Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    E-turuncu hoşgeldini 15.50, aferim aynen devam faizini 14.75 yapmış (250-1.000 için).
    Nereden görüyorsunuz? İnternet sitesi önceki faiz artışı ndan sonra dahi güncellenmedi.

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    yerli gecen hafta hesplardan 1.8 milyar dolar bozmus muhtemelen bu hafta cok daha fazladır ..peki dolar buna ragmen niye dusmuyor karsısında daha buyuk alıcı oldugu icin..bozulanı mb ve hazine ardından sirketler almıs olmalı...2 ay once okumustum mayısta cok yuklu geri borc odemeleri vardı ..haziranda borc odemesi cok daha az .
    Son 2 gündür yerli de almaya başlamış. Dün öğleden sonra bunu gören yabancı da tavır değiştirmiş ve o da alıma geçmiş. Dün 2.5 milyar dolar alınmış.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 389/1006 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •