Sayfa 282/582 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by cefri Yazıyı Oku
    emektar arkadaş nerdesın süreklı ıyıyı pompalamaktan a haber gıbıydın aynı nerdesın hısselerımı sattın ne yaptın sen sattıysan hıssenın onu acıldı demektır pıyasa durulunca ınanın bana tekrar eskı rakamlarına tırmanacaktır emektar arkadaş gelırse zor bekletır ytd
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ALGI-İLGİ ve piyasa yapıcının dikkatini çeken ky. talebi...sonuç yükselmemek...

yerinizde olsam bir süre bu hisse hakkında hiç yorum yapmam...bu gelişmelerin beklentiniz dahilinde olmasına hizmet eder..

ümitli-huzurlu pozisyon kazandırmaz.

bu hisse hakkında her olumlu konuşulduğunda kafasına BALYOZU yiyor..

en güzeli sessizce trübünde seyretmek.
    arkadaşlar istedi sessiz kalmayı tercih ediyorum...

2. çakal sürüsünün başaramadığı tek şey ky sabrıdır...erinde gecinde hakettiği yere gelecektir...bu fiyatlar gelecek aylarda anı olarak kalacak..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ENDEKSTE şuan trent sat da...belkide buralarda taban yapar ve yükselir,bilinmez.belki daha da düşeriz..

endekse %1 verince ,bu hisselere %3 veriyorlar...ne zamana kadar taki günlük trentler dönünceye kadar..

günlük trent döndüğünde belki bu hisseyi 6-8 kademe yukarıdan alırsınız ama alındığında endeksten daha hızlı yükselecektir..

bu hisseyi trent dönünce alacağım...
    (endeksin trenti)..yoksa bu hisselerin trenti,tekniğine inanmıyorum..ilk 5 alıcı-satıcıda 30.000 lotla %3 düşen hissenin tekniği olmaz..

endeksin haftalık kaybı -%1.3 kadar ama OSTİM -%8.5 KAYIP VAR.endekse oranla kayıp çok fazla...

4. Ya sabır ya sabır ya sabır

5. Borsada hırsızlık vol.2
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

6. gerçekten sabır bu neya fırsatı kazanca çevirdiler anamızı belliyorlar yazıklar olsun

7. Hayırlı cumalar ruh hastası arkadaş derdin ne 10krs tamah edecey kadar

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Şu dangalagin elinde 200k kaldı sunuda alin elinden de zik.....olup gitsin

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 282/582 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz