http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943
Haftalık Hisse Yarışmamızda Final Haftası
Son hafta tahminlerinizi alalım.
bir halt olacağı yok.
Sorun sanki sizin girdiğiniz fiyatlardan kaynaklanıyor sanki. Yoksa hepsindrn millet para kazandı ama yukarıdan yakalanmak ve özellikle tatgd gibi uzun düşüş süreci kötü oluyor. Ve Flap ise yağmurdan kaçarken doluya tutulmak veya denize düşenin yılana sarılması gibi bir durum ortaya çıkarıyor. Bende girmeye niyetlendim flapa ama doğru yeri bulamadık.
Umarım hedeflerinize ulaşırsınız..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
sermayesi kadar kar etmiş bir şirket
nakit temettü vermedi
bedelsiz verecek
sebebine gelince kap ta ki habere bakın (ipucu olsun gayrimenkul alımı)
sabır, sabır, sabır...
bu senet endeksle alakası olmayan günlükte al sat fırsatları veren dikkat edin fırsat değil fırsatları veren bir senet
daha öncede yazmıştım
aynı gün içerisinde hem tavan hemde taban yapabilen bir senet (bunu yaptı)
aynı günde 4 kez devre kesici devreye giren bir senet
hiç bir haber hiç bir beklenti yokken 3-4 gün üstüste taban yapan ve tavan yapan bir senet
önemli olduğunu düşünüyorum 3 tl den kısa zamanda 27 tl ye yükselen bir senet (çıkış böyle olunca inişte hızlı olabiliyor)
kanaatimce dikkatle günlük izlenmesi gerekir, (ne yapacağı belli olmaz)
örnek olur diya yazıyorum 24 mayısta 6.70 tl fiyattan satış yaptım, pc basında olamayacağım için öylesine 5.60 tl fiyattan alım yazıp pc yi kapattım
akşam seanstan sonra ne olmuş ne bitmişi görmek için hesabıma baktım 5.60 tl den bisürü senedim olmuş ve senet 5.80 fiyattan kapatmış hatta ilginç senet aynı gün 5.47 fiyatıda görmüş (bu arada aynı gün taban 5.34 tl idi)
sonuc
aynı gün içerisinde kar edebileceğiniz miktar kadar zarar edebileceğinizin miktar oldugunun farkında olun
flap = adrenalin
benim yazdıklarım tespitlerim, tavsiye değildir
herkes aklına göre........
sabır, sabır, sabır...
evet ilginç bir senet
200 tl görmüş oralardan 10 tl felan düştüğünü gördüm
söyle bir durum yaşadım beyaz filo ile ilgili
64 tl düşmüştü bende 64 tl fiyattan 1 lot alım girdim seans arası oldu hala 1 lot beyaz filo hissesi işlem gercekleşmedi
niye öyle oldu diye inceledim satış yoktu ben alıcıydım
sonuç alamadım
başkaca bir sey yazamam (flap beyaz filo ortagıdır bunu biliyorum)
sabır, sabır, sabır...
Yer İmleri