Sayfa 124/330 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 2635 madde; 985 - 992 arası.

Konu: FLAP - Flap Kongre Toplantı Hizmetleri

1.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Doktorum sen girer miydin böyle spek hisselere diyeceğim ama spek olmayan tatgd bile baya canınızı sıkmıştı.

Duruyor mu tatgıda bir türlü toparlayamadı galiba.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Üstadım; güya sağlam şirketlerden Tatgıda ; Halkbank, THY den darbeleri yiyince; bu tarz kağıtlara bulaşır olduk; keşke hiç girmeseymişim

Yatırım Tavsiyesi Değildir

http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943

Haftalık Hisse Yarışmamızda Final Haftası
    Son hafta tahminlerinizi alalım.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Vizyonist Yazıyı Oku
    Carbon neyse anladım yazını, ayrıca da 61 yaşımdayım ve torun sahibiyim burada yazılanları beni tanıyanların hepsi okuyor ve sorup duruyorlar neden bu şekilde sana cevaben yazıyor şu kişi diye onlarda rahatsız oldular bu duruma, neyse uzatmanın kimseye faydası yok bol şanslar sana.
    Katiliyorum uzatmanin anlami yok Sizede bol şanslar

4.  Alıntı Originally Posted by drsenolgs Yazıyı Oku
    Üstadım; güya sağlam şirketlerden Tatgıda ; Halkbank, THY den darbeleri yiyince; bu tarz kağıtlara bulaşır olduk; keşke hiç girmeseymişim

Yatırım Tavsiyesi Değildir
    Sorun sanki sizin girdiğiniz fiyatlardan kaynaklanıyor sanki. Yoksa hepsindrn millet para kazandı ama yukarıdan yakalanmak ve özellikle tatgd gibi uzun düşüş süreci kötü oluyor. Ve Flap ise yağmurdan kaçarken doluya tutulmak veya denize düşenin yılana sarılması gibi bir durum ortaya çıkarıyor. Bende girmeye niyetlendim flapa ama doğru yeri bulamadık.

Umarım hedeflerinize ulaşırsınız..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

5. sermayesi kadar kar etmiş bir şirket
    nakit temettü vermedi
    bedelsiz verecek
    sebebine gelince kap ta ki habere bakın (ipucu olsun gayrimenkul alımı)
    sabır, sabır, sabır...

6. bu senet endeksle alakası olmayan günlükte al sat fırsatları veren dikkat edin fırsat değil fırsatları veren bir senet
    daha öncede yazmıştım
    aynı gün içerisinde hem tavan hemde taban yapabilen bir senet (bunu yaptı)
    aynı günde 4 kez devre kesici devreye giren bir senet
    hiç bir haber hiç bir beklenti yokken 3-4 gün üstüste taban yapan ve tavan yapan bir senet
    önemli olduğunu düşünüyorum 3 tl den kısa zamanda 27 tl ye yükselen bir senet (çıkış böyle olunca inişte hızlı olabiliyor)
    kanaatimce dikkatle günlük izlenmesi gerekir, (ne yapacağı belli olmaz)
    örnek olur diya yazıyorum 24 mayısta 6.70 tl fiyattan satış yaptım, pc basında olamayacağım için öylesine 5.60 tl fiyattan alım yazıp pc yi kapattım
    akşam seanstan sonra ne olmuş ne bitmişi görmek için hesabıma baktım 5.60 tl den bisürü senedim olmuş ve senet 5.80 fiyattan kapatmış hatta ilginç senet aynı gün 5.47 fiyatıda görmüş (bu arada aynı gün taban 5.34 tl idi)
    sonuc
    aynı gün içerisinde kar edebileceğiniz miktar kadar zarar edebileceğinizin miktar oldugunun farkında olun
    flap = adrenalin

benim yazdıklarım tespitlerim, tavsiye değildir
    herkes aklına göre........
    sabır, sabır, sabır...

Alıntı Originally Posted by darkblue37 Yazıyı Oku
    bu senet endeksle alakası olmayan günlükte al sat fırsatlarını rı veren dikkat edin fırsat değil fırsatları veren bir senet
    daha öncede yazmıştım
    aynı gün içerisinde hem tavan hemde taban yapabilen bir senet (bunu yaptı)
    aynı günde 4 kez devre kesici devreye giren bir senet
    hiç bir haber hiç bir beklenti yokken 3-4 gün üstüste taban yapan ve tavan yapan bir senet
    önemli olduğunu düşünüyorum 3 tl den kısa zamanda 27 tl ye yükselen bir senet (çıkış böyle olunca inişte hızlı olabiliyor)
    kanaatimce dikkatle günlük izlenmesi gerekir, (ne yapacağı belli olmaz)
    örnek olur diya yazıyorum 24 mayısta 6.70 tl fiyattan satış yaptım, pc basında olamayacağım için öylesine 5.60 tl fiyattan alım yazıp pc yi kapattım
    akşam seanstan sonra ne olmuş ne bitmişi görmek için hesabıma baktım 5.60 tl den bisürü senedim olmuş ve senet 5.80 fiyattan kapatmış hatta ilginç senet aynı gün 5.47 fiyatıda görmüş (bu arada aynı gün taban 5.34 tl idi)
    sonuc
    aynı gün içerisinde kar edebileceğiniz miktar kadar zarar edebileceğinizin miktar oldugunun farkında olun
    flap = adrenalin

benim yazdıklarımı tespitlerim, tavsiye değildir
    herkes aklına göre........
    Bu kadar şey yazmışsınız da en önemlisini yazmamışsınız

Ben çok etkilendiği olay Beyaz filo hareketleri

8. evet ilginç bir senet
    200 tl görmüş oralardan 10 tl felan düştüğünü gördüm
    söyle bir durum yaşadım beyaz filo ile ilgili
    64 tl düşmüştü bende 64 tl fiyattan 1 lot alım girdim seans arası oldu hala 1 lot beyaz filo hissesi işlem gercekleşmedi
    niye öyle oldu diye inceledim satış yoktu ben alıcıydım
    sonuç alamadım
    başkaca bir sey yazamam (flap beyaz filo ortagıdır bunu biliyorum)
    sabır, sabır, sabır...

Sayfa 124/330 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •