Sayfa 226/909 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 7266 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. Haftaya Tcell de coşku bekliyorum. Kapanışta bir miktar daha alım yaptım.
    Bugünü telafi edecektir. Zigzag Tcell yanıltmayacaktır beni, umudum o yönde.
    Bugün düşürmek için baya bir hacim yaptılar, çok emek verdiler.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    Haftaya Tcell de coşku bekliyorum. Kapanışta bir miktar daha alım yaptım.
    Bugünü telafi edecektir. Zigzag Tcell yanıltmayacaktır beni, umudum o yönde.
    Bugün düşürmek için baya bir hacim yaptılar, çok emek verdiler.

Hocam bu hareketleri iki aydır yapıyor keşke haklı çıksan keşke ama bu hisse Telekom kadar olamadı Telekom endeks 121000 de iken 7 gördü endeks 103 şu an 6,55 sen düşün

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Telekom un hikayesi farklı. Otaş muhabbeti vardı bu hafta. Şirket zarar yazıyor ve 5-6 arası gidip geliyor. Dibini yakalarsan az çok kazandırır tabii ama Tcell seçim ve yüksek dolar kuruna takıldığı için yükselemedi. 12.70-13.00 arasını kendine yatay hareket alanı yaptı. 12.20 ye saldığı zaman bile bir günde 13'e attı kendini. Daha aşağıyı göstermediler.
    Benim fikrim bugünkü duruş ky'yi bak yine oralara gideceğim fikrine yöneltmek üzere idi.
    Endekse ve ekonomik duruma güvenemiyorum ama Tcell kısa vadede ait olduğu yere, 14'lere gelecektir diye düşünüyorum.
    Yatırım şirketlerinin verdiği 17 üstü değerler sene sonu olabilir belki. Önümüzdeki seçime bakacağız.
    Genel müdürün bu haftaki açıklamaları da olumluydu.

4. TCELL - Türkcell

Alıntı Originally Posted by kebuter Yazıyı Oku
    Siz de Burda yazardınız siz de bezmişsiniz ben zaten iki aydır mahv olmuş durumdayım ya Telekom hissesine bakar biraz insan kan emici vampirler böyle bi günde nasıl böyle bi düşüş olabilir bir de dikkatimi çekti düştükçe her kademeye 100 bin yazdılar insaf ya 100 bin nedir böyle bi tahtada bi ara 79-80 de bi saat kaldı desem abartmam aldıkça yazdılar 80 e aldıkça ama en son bitti tabi aşım düştükçe yazdılar olmadı
    Karanlık odada bastılar karanlık odadaki hareketlere Bi bakın 50 bin 30 bin 40 bin havda uçuyor idi
    Ya çok büyük hayal kırıklığı yaşadım kaldı ki düşen de kırılmış idi neden ama neden Türksel endeks hissesi değil mi hani çıkmazdım da bu kadar düşüş neden amk kafayı yiyeceğim

Yerli oto ile ilgili haberler de bugün fiyatta etkili olmuş olabilir. Bence sıkıntı yok TCELL gibi bir hissedeyiz. Önümüzdeki ay temettümüzü alalım..

Çağımız teknoloji çağı ve TCELL IMKB de teknoloji anlamındaki lider şirketler içerisinde önde gelenlerden..

Sanki endeksi frenlemek için de kullanıyorlar bazen + yada - olarak. Bugün öyle bir gündü..

Önümüzdeki günlerde sürpriz bir haber bekliyorum. ( Bişey bildiğimden değil...Tamamen hayal ) Gerçekleşirse fiyat 16-17 bandına gelebilir.
    YTD

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Nazdrovya Yazıyı Oku
    Yerli oto ile ilgili haberler de bugün fiyatta etkili olmuş olabilir. Bence sıkıntı yok TCELL gibi bir hissedeyiz. Önümüzdeki ay temettümüzü alalım..

Çağımız teknoloji çağı ve TCELL IMKB de teknoloji anlamındaki lider şirketler içerisinde önde gelenlerden..

Sanki endeksi frenlemek için de kullanıyorlar bazen + yada - olarak. Bugün öyle bir gündü..

Önümüzdeki günlerde sürpriz bir haber bekliyorum. ( Bişey bildiğimden değil...Tamamen hayal ) Gerçekleşirse fiyat 16-17 bandına gelebilir.
    YTD

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hocam 16 lar hayal daha 13 de tutunmayor zor hocam zor bence bu KAĞIDIn işi zor bizim işimiz Allah'a kaldı
    Ve işin kçtü tarafı endeks hissesi diye övündüğümüz hisse artık endeks ile hareket etmiyor farkındaysanız
    Ben 14 lere bilr razıyım bu günkü takas yalan değilse alımlar satımlar eşitti ama yğzde ikinin üstünde satış yiyerek tek Endkes hissesi kırmızı olarak kapadık haftayı benim inancım azalıyor git gide iki aydır aynı çünkü

6. Türksel yerli otoya akıllı çip takacak diye haber çıktı etkisi olur mu ki arkadaşlar dünya gazetesinde

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Allah aşkına bu gün yapma Kaan efendi duy amk yeter

8. 101 bindeki fiyatı ile işlem görüyor bıktık spek bıktık

Sayfa 226/909 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz