Sayfa 225/909 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 7266 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. Terzioğlu: "Turkcell’in döviz açığı yok"
    Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "Bilançomuza henüz yansımamış olmakla birlikte, yurtdışında satışı tamamlanmış Fintur varlıklarımızdan elde edilen gelirleri ve Fintur Holding nakit pozisyonunu dikkate aldığımızda döviz açık pozisyonumuz bulunmamaktadır" dedi.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell’in istikrarlı finansal yapısını sürdüreceğini vurguladı.

Kaan Terzioğlu açıklamasında şunları söyledi:
    “Finansal piyasalarda içinde bulunduğumuz ayın başından bu yana, Türkiye’nin temel ekonomik dinamikleri ile örtüşmeyen irrasyonel fiyat hareketleri gözlemliyoruz. Gelişen piyasaların içerisinde Türkiye ekonomisi olumlu makroekonomik verilere ve güçlü bir potansiyele sahiptir. Güncel çalkantıların geçici olduğunu düşünmekle beraber, Turkcell olarak her zaman olduğu gibi finansal tablolarımıza olan etkileri asgariye indirecek önlemlerimizi almayı sürdürüyoruz. Nisan 2018 itibariyle konsolide bilançomuzda 248 milyon dolar açık pozisyonumuz bulunmaktadır. Bilançomuza henüz yansımamış olmakla birlikte, yurtdışında satışı tamamlanmış Fintur varlıklarımızdan elde edilen gelirleri ve Fintur Holding nakit pozisyonunu dikkate aldığımızda döviz açık pozisyonumuz bulunmamaktadır. Turkcell olarak güçlü finansal yapımızı sürdürme konusundaki kararlılığımızı devam ettireceğimizi de ayrıca bildirmek isterim.â€
    Yukarıda gördükleriniz yatırım tavsiyesi değildir, şahsi görüşlerimdir.

2. Ne oldu bu hisseye sürekli düşer mi ki ne oldu yüzde dört idi bi ara
    Yukarıdaki haberin değeri nedir

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Artı bin dört yüz puanda eksi 1,40 bravo ******** idareciler bravo Koç dan biraz ilham alın

4. Yok artık AMK

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ogon Yazıyı Oku
    Yok artık AMK

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Telekom 5,60 idi bu adi oç kağıdı 13.1" idi endeksin geldiği yer be bunun fiyatı hade buyur aml allah bellaronı versin bu şirketi yönetenlerin allaj ya cuma vuma oruçlu oruçlu

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Küfür serbest mi böyle bi günde böyle bi düşüş senin ben amk

7.  Alıntı Originally Posted by kebuter Yazıyı Oku
    Küfür serbest mi böyle bi günde böyle bi düşüş senin ben amk

Aynen hocam küfür edebilirsin. Dünkü hareketi teyit edecek bir hareket bekliyordum. Ama endeksi frenleyecek hisse olarak bizi seçtiler bugün bakalım. Bu günlerin acısı çıkar inşallah.. YTD

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Nazdrovya Yazıyı Oku
    Aynen hocam küfür edebilirsin. Dünkü hareketi teyit edecek bir hareket bekliyordum. Ama endeksi frenleyecek hisse olarak bizi seçtiler bugün bakalım. Bu günlerin acısı çıkar inşallah.. YTD

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Siz de Burda yazardınız siz de bezmişsiniz ben zaten iki aydır mahv olmuş durumdayım ya Telekom hissesine bakar biraz insan kan emici vampirler böyle bi günde nasıl böyle bi düşüş olabilir bir de dikkatimi çekti düştükçe her kademeye 100 bin yazdılar insaf ya 100 bin nedir böyle bi tahtada bi ara 79-80 de bi saat kaldı desem abartmam aldıkça yazdılar 80 e aldıkça ama en son bitti tabi aşım düştükçe yazdılar olmadı
    Karanlık odada bastılar karanlık odadaki hareketlere Bi bakın 50 bin 30 bin 40 bin havda uçuyor idi
    Ya çok büyük hayal kırıklığı yaşadım kaldı ki düşen de kırılmış idi neden ama neden Türksel endeks hissesi değil mi hani çıkmazdım da bu kadar düşüş neden amk kafayı yiyeceğim

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 225/909 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •