Sayfa 374/931 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    serkan bugün itibari ile kardan önce yayınlanan raporda yer alan net varlık değer fark oranı 2,5 milyon zarar, dediğin gibi 1 milyon artı yaparsa 1,500 kalır ve 2.çeyrek bitimi için daha önümüzde haziran var dediğin gibi olursa yani döviz ve faizler bu şekilde düşüşe devam ederse iyi bir karla kapatır 2.çeyregi. 2 ve 10 yıllıklar fena düşüşte dolardada düşüş devam ediyor böyle devam ederse çok iyi olacak.bu gidişata seçimlerden sonrayıda eklersek büyük ölçüde karda tepe yapabiliriz
    Valla bana geçen yılki karı versin yeter ötesini istemem [emoji2]

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla doğru çıkarsa siz bu işi bilyorsunuz diyeceğim sn serkan 74 ben o kısma pek akıl erdiremiyorum.Yarın ilk işim kontrol olacak portföy değerini.
    yarın benimde ilk işim portföy değeri kontrolü olacak

3.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Valla bana geçen yılki karı versin yeter ötesini istemem [emoji2]

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    esra marka sen investingdede yazan kişimisin ?. bırak şimdi fazlasını istemem ayaklarını, kim istemez 0,187 yerine 0,270 vermesini

esra marka sen investingdede yazan kişimisin ?. bırak şimdi fazlasını istemem ayaklarını, kim istemez 18,70 yerine 2,70 vermesini
    Evet oyum ama 0.187 de iyi Temettü 0.80 iskontolu kağıda. Keşke daha fazla olsa tabii.

Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

5.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Evet oyum ama 0.187 de iyi Temettü 0.80 iskontolu kağıda. Keşke daha fazla olsa tabii.

daha fazla istiyorsan pamuk eller cebe katkıda bulun biraz şirkete.öyle karşıdan bakmakla olmaz formasını al ,çorabını al

daha fazla istiyorsan pamuk eller cebe katkıda bulun biraz şirkete.öyle karşıdan bakmakla olmaz formasını al ,çorabını al
    Bir an FENER ya da GSRAY forumunda mıyım diye baktım [emoji2]. Hissesini aldım daha ne yapayım. [emoji2]

7. Bu hep böyle tepkisiz midir ? endeks %3.15

Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Bu hep böyle tepkisiz midir ? endeks %3.15
    Biz onun bu cool duruşunu seviyoruz. Dünya yıkılsa umrunda olmaz onun 1 kuruş oynar.

Sayfa 374/931 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •