Sayfa 76/111 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon
Arama sonucu : 888 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Ankara Çankaya Karataş , Mühye , Yakupabdal Proje ve İmar Bilgileri

1.  Alıntı Originally Posted by Atma Yazıyı Oku
    Bu belediyemin ihalesi ne alemde bilen varmı
    Bu ortamda ihale olacağını hiç sanmıyorum ben.
    Ekonomi alt üst oldu, kanal yapmayı mı düşünecekler?

2. Aylar öncesinde para yok para hiçbir şey yapılmayacak dediğimde forumdaki 3-4 kişi demediğini bırakmamıştı şimdi hiç sesleri çıkmıyor işleri bitti sanırım ya da yüzleri yok

3.  Alıntı Originally Posted by bulgar Yazıyı Oku
    Aylar öncesinde para yok para hiçbir şey yapılmayacak dediğimde forumdaki 3-4 kişi demediğini bırakmamıştı şimdi hiç sesleri çıkmıyor işleri bitti sanırım ya da yüzleri yok
    Ha bugün olacak, ha yarın olacak diye milleti kandırmaktan başka bi numara yok.

4.  Alıntı Originally Posted by gülbay Yazıyı Oku
    Değerli Forum üyeleri ,bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi üst düzey arkadaşımı ziyarete gittim. Kanal Ankara Ankara Boğazı Projesinin en son durumu hakkında bilgiler aldım. Benim yanımda ilgili proje birimini aradı. Proje çizim işlerinin bittiğini, ufak tefek rötuşların kaldığını, rötuşların 1-2 gün içerisinde bitirileceğini, ondan sonra ihale aşamasına geleceğini, yani Mayıs 2018 sonuna kadar ihaleye çıkmış olacağını söyledi. Bu güzel haberleri de sizlerle paylaşmak istedim. Hiç bir sıkıntı yok, daha önce sizlerle paylaşmış olduğum haberlerin doğruluğu ortaya çıkıyor. Gelişmeler güzel, herkesin içi rahat olsun. Herkes malının kıymetini bilsin, durmak yok yolumuza devam. Selamlar...

(14-04-2018 tarihinde KANAL ANKARA facebook grubunda paylaştığım güzel haberlerimi buradan sizlerle paylaşıyorum)

(Bayram Gültekin, Haber Ankara'nın canlı videosunu paylaştı. 14 Nisan, 16:19
    Değerli Arkadaşlar; Canlı yayını tekrar izledim. Başkanın açıklamaları bana umut verdi. Gayet güzel bir açıklama yaptı. Sn. Başkan Nisan sonu itibari ile proje, tadilat, çizim vs. işlerinin biteceğini ve hemen ardından ihaleye çıkılacağını belirtti. Ben buradan müjdeli haberi vereyim. Nisan sonu itibari ile proje, tadilat, çizim vs. işleri bitmiş, Mayıs sonuna kadar ihaleye çıkılmış olacak. Herkes malının kıymetini bilsin. Mecbur kalmadıkça malını satmasın. Emeklerimiz sonuç veriyor. Durmak yok, çalışmaya devam. Haber Ankara canlı yayın videosunu yeniden izleyenler açıklamaları net olarak görecektir.
    Herkese selamlar...
    Canlı yayın linki:https://www.facebook.com/haberankara...4865196549551/
    Mayıs sonu geldi... İhale nerede?

5.  Alıntı Originally Posted by Sosyopat Yazıyı Oku
    Mayıs sonu geldi... İhale nerede?
    Valla ihale ne zaman olur proje ne zaman yapılır bilmem
    Ama bu alanda ki bahçe sahiplerinin fabrika sahiplerinin yola gitme nedeniyle ücretleri ödenmektedir kendi bahçemizin ağaç ücretlerini 1 hafta içinde alacağım, mühye köyünden fabrika sahiplerine de yüklü miktarda para ödendi bunlar az paralar değil bu bölge de bir gelişme olmasa bu kadar yüklü paralar boş yere ödenmez artık şu insanları bi bunaltmayın bırakın bi insanlar rahat etsin sürekli gelip burda aynı şeyleri söylüyorsunuz...

6. Sosyopatlık genellikle, aşk, suçluluk, utanç ya da pişmanlık gibi sosyal duyguların eksikliğiyle karakterize edilen psikolojik bir bozukluktur. Sosyopat kişiler, ahlaki sorumlulukların ve vicdan duygusunun eksikliğini çeker.

7.  Alıntı Originally Posted by angora Yazıyı Oku
    Sosyopatlık genellikle, aşk, suçluluk, utanç ya da pişmanlık gibi sosyal duyguların eksikliğiyle karakterize edilen psikolojik bir bozukluktur. Sosyopat kişiler, ahlaki sorumlulukların ve vicdan duygusunun eksikliğini çeker.
    Hmmm evet güzel bir açıklama olmuş da.... İhale nerede? Atıp tutanlar nerede?

8. FLAŞ gelişme: Mayıs bitti, arsalar cacık oldu...

Sayfa 76/111 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •