Sayfa 440/1006 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ozel izinle derken? 4.5 seneonce kullanmistim ...
    size de olur, ilgili birime durumu anlatan e-mail atıp izin alıyorlar tekrar marifetli hesap açıyorlar

Evr Guest
    Bir süredir başlığı takip ediyordum. Foruma yeni kayıt oldum. Öncelikle herkese faydalı paylaşımları için çok teşekkür ederek ilk mesajımı yazıyorum.

Odeabank geç de olsa dün nihayet faiz artırdı. Son durumda %14 veriyordu 4.000 TL vadesizde tutarak. Yeni oranlar aşağıdaki gibi oldu.

Oksijen hesap 4.000 TL vadesizde kalıyor %15 100.000 TL'ye kadar
    Oksijen plus hesap 10.000 TL vadesizde kalıyor %15.25 250.000 TL'ye kadar
    Hoşgeldin faizli oksijen hesap 5.000 TL vadesizde kalıyor %16 100.000 TL'ye kadar
    Hoşgeldin faizli oksijen plus hesap 12.500 TL vadesizde kalıyor %16.25 250.000 TL'ye kadar

Odeabank'ta hoşgeldin faizi uygulamasını daha önceden duymamıştım. 30 Haziran'a kadar şubeden hesap açtırınca geçerli oluyormuş. 31 Ağustos'a kadar kullanılabiliyormuş. Mevcut hesapları dönüştürürler mi şubeye sormak gerek.

ING %13.5 hoşgeldin faizi verirken Odeabank'ın %14.5 standart faiz verdiği dönemde Odeabank kullanmaya başlamıştım. Sonraları Odeabank yavaş yavaş geri çekti kendini. Faiz artırımı sonrasında da çok geç aksiyon aldı ve piyasanın da gerisinde kaldı şu anda. Belli ki rekabetçi olma niyetleri yok. Son aylarda TEB, Enpara ve götür getir yaptığımda kampanya yaptığı için Garanti'yi de kullanıyordum. Burada yazılanlar doğrultusunda ICBC ve Burgan'da hesap açtırmayı düşünmeye başladım. İkisiyle de hiç geçmişim olmadığı için hangisini önerirsiniz? ICBC büyük banka güvenilirdir ama Türkiye'deki şube sayıları Burgan ve Odea'dan farklı değil ayrıca internet şubesi mobil uygulamasının çok kötü olduğuna dair baya bir yorum var internette, kullananlar arkadaşlar tavsiye ederler mi? İzmir'de ikamet ediyorum. Burgan'ın 1, ICBC'nin 3 şubesi var görünüyor burada.

3. Arkadaşlar, Herkese Günaydın...
    TEB Marifetli Hesapla ilgili bir sorum olacak.
    Bir arkadaşım,TEB Şb'den "Marifetli Hesapla" ilgili bilgi istediğinde; TEB Şb. yetkilisi: "marifetli hesabı kullanabilmeniz için en az bir adet otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekir" demiş. Fakat ben daha önce çağrı merkeziyle yaptığım görüşmede, çağrı merkezi görevlisi otomatik ödeme talimatından hiç bahşetmemişti !
    Otomatik ödeme talimatı verilmesi hususu doğru mudur?
    Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Otomatik ödeme talimatı verilmesi hususu doğru mudur?
    Teşekkürler.
    Müşteri temsilcisi ister ama şart degil,pazarlama taktigi..
    Aile boyu marifetli hesabımız var,bir otomatik ödememiz yok..
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

5.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Müşteri temsilcisi ister ama şart degil,pazarlama taktigi..
    Aile boyu marifetli hesabımız var,bir otomatik ödememiz yok..
    Aynı düşüncedeyim, ben de öyle olabileceğini tahmin etmiştim. (+ prim v.b. )
    Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim.

6. Reuters'a konuşan kaynaklara göre, Yılmaz ve Çetinkaya Erdoğan'ın faiz ilgili açıklamalarını seçim atmosferinde yaptığına dikkat çekerek, o dönem "seçim modunda" verilmiş mesajlar olarak niteledi.

https://www.dunya.com/ekonomi/simsek...-haberi-417573
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Reuters'a konuşan kaynaklara göre, Yılmaz ve Çetinkaya Erdoğan'ın faiz ilgili açıklamalarını seçim atmosferinde yaptığına dikkat çekerek, o dönem "seçim modunda" verilmiş mesajlar olarak niteledi.

https://www.dunya.com/ekonomi/simsek...-haberi-417573
    anladığım kadarıyla seçimden sonraki ekonomi politikamızı söylemlerimizi net olarak görmeden yabancının aklındaki şüpheler gitmeyecek

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    anladığım kadarıyla seçimden sonraki ekonomi politikamızı söylemlerimizi net olarak görmeden yabancının aklındaki şüpheler gitmeyecek
    Sadece yabancının mı?. Ben asıl olarak yukarıdaki söylemleri Türkiye'nin gerçeklerinden uzak buluyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 440/1006 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •