Sayfa 283/777 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. Parite 1.15 1.18 aralığına girdi..
    1.15 altında gümbür gümbür haberler eşliğinde 1.05 lere yönelebiliriz..
    4.54 ün altında dolar 4.37 4.50 arasında bi yerlerde stabil hale gelmesini beklerim..
    Şu an 4.54 ün altında olduğumuza göre bugün yarın çok önemli..

OHAL in kalkışı söz konusu O-LA-Bİ-LİR..

Gund bir ipte iki canbaz oynamaz..ya USD ya altın..USD'nin gücüne göre altın yinede iyi dayanıyor..

Alman 10 yıllıklar ; 0.33 +%27.69 (tehlike hafiflemiş..)

3. Adam Mancini, DXY'de yükselen kama görmüş.

https://twitter.com/AdamMancini4/sta...72239556890624

Nisan ayında dış ticaret açığı %35,6 artarak 6 milyar 685 milyon dolara yükseldi.
    Ve bu açıkların büyük bir kısmını portföy yatırımları ile yani namı diğer sıcak para karşılıyorsanız, dışarısı kaynaklı her türlü etkiye açıksınız demektir..içerisi zaten malum, değinmeye gerek yok..

Her ne kadar ABD kaynaklı bir miktar değişme başlasada , dua edelim ki epeydir yurtdışı parasal akımlarla aynı yörüngedeyiz..Pariteyi gerisin geri 1,1690'a çektiler, AB müthiş düzeldi yine..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Daha durun AB de işler karışacak....sadece provası yapıldı..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Daha durun AB de işler karışacak....sadece provası yapıldı..
    Şimdi görüldüğü gibi bu İtalyan, İspanyol vb. tahvillerinin ECB sayesinde geldiği seviye ortada..bana göre ECB bu işten, yani tahvil alımından çekilirse AB büyük sıkıntıya girer..o yüzden ECB için QE forever gözüküyor gibi..sen ne dersin..

Maşallah parite 1,1716..ECB'nin kesemeyeceği bilinmesine rağmen..

Aşağıdada belirttim ECB kestiği anda dolar yine güvenli liman..kaçış yok..Power'ın değindiği gibi bu global kumarbazlar iyi direniyor..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    ECB yönetim kurulu üyesi, Fransa MB bankası başkanı bugün; kesecez, faiz felan bir şeyler uydurdu..

İtalyan 10 yıllıklar; 1,929, +%3,05

İspanya 10 yıllıklar 1,332, +%4,63

Birde bu ülkeleri güvenli liman ABD 10 yıllıklarıyla kıyaslarsak; şu an ABD 10 yıllıklar 2,984..

Aşağıdaki ülkelerin faizlerini kim getirdi bu düzeylere..

Zorunlu olarak ECB tahvil alımlarını sıfırlar mı bilemem ama şahinlerin etkisiyle böyle karar alırsa, hem Avrupa'da hem dünyada bunun ciddi geri dönüşleri olur diye düşünüyorum..globalde havuzu dolduran bir tek BOJ kalır ki, yeterli olması zor bence..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Şimdi görüldüğü gibi bu İtalyan, İspanyol vb. tahvillerinin ECB sayesinde geldiği seviye ortada..bana göre ECB bu işten, yani tahvil alımından çekilirse AB büyük sıkıntıya girer..o yüzden ECB için QE forever gözüküyor gibi..sen ne dersin..

Maşallah parite 1,1716..ECB'nin kesemeyeceği bilinmesine rağmen..

Aşağıdada belirttim ECB kestiği anda dolar yine güvenli liman..kaçış yok..Power'ın değindiği gibi bu global kumarbazlar iyi direniyor..
    Selam dostum.alamanlar bir yerde dur diyecek.. demez ise İtalyan bankaların suistimali artacak..muhtemelen alamanlar İtalyaya bu bankalar batsın yoksa tümden batariz diyecek...sonrada İtalya'ya ciddi para akışı sağlayıp borclulugunu azaltacaklar...tabi asıl korkulan İtalyan tahvilleri nedeniyle küresel tahvil krizi cikarmi? Sorusu ..zira Çin'den ABD ye her piyasayı allak bullak edebilir.bence güvenli liman altın olacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Hani diyorlar ya dünyanın en borçlu ülkesi ABD diye..külliyen yalan [emoji3]. Finansal varlıkların borçlara oranı en yüksek ülke İtalya...sadece makyajlı duruyor.

Sayfa 283/777 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •