Sayfa 716/964 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Eğer sayılganlar hisse fiyatını bu kadar baskılamasalardı, elimdeki malı zararına şimdiye kadar çoktan satardım ama ısrarla belli rakamlarda tutmaları ve hisse fiyatına açık açık müdahale etmeleri bana cazip geliyor, bende beklenti oluşturuyor hangi şirket hisse degerinin artmasını istemezki.

2. Egerki söylenildiği gibi 30 milyon lot rehin olarak verilmiş ise tabii ki Z.T. hissenin yükselmesini istemez...

3. YAZILARIMIN HİÇ BİRİSİNİN KEZBN ın GEÇİCİ FİYAT HAREKETLERİ İLE İLGİSİ YOKTUR

TÜM DÜŞÜNCELERİM FİYATTAN BAĞIMSIZDIR

bu ülkede fiyatı 400 tl iken de 3 tl iken de 0,70 krş iken de
    KODDIŞI olan birçok hisse var
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

4. Kardeş sen bunları yazıyorsun, sağol uyarıların için. Tamam bu hisse kötüye gidecek satalım, ama alan mı var? Bir alıcı çıksa da satsak. ZT 1 tl den satıyor. Kim alıyor? Bizim hisseyi de alsın.

Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    YAZILARIMIN HİÇ BİRİSİNİN KEZBN ın GEÇİCİ FİYAT HAREKETLERİ İLE İLGİSİ YOKTUR

TÜM DÜŞÜNCELERİM FİYATTAN BAĞIMSIZDIR

bu ülkede fiyatı 400 tl iken de 3 tl iken de 0,70 krş iken de
    KODDIŞI olan birçok hisse var
    zaten yatırım tavsiyesi verecek bilgi donanımına sahip olduğunu zannetmiyorum
    bildklerini kendine sakla

6.  Alıntı Originally Posted by babasalih Yazıyı Oku
    Ya ben bu dengesiz yüzünden hisselerimin yarısını 0.22 den sattım bu dengesiz her gördüğümde basıyorum küfüru şu mübarek günde gene gelmiş milleti günaha sokuyor.
    ..........
    Bu adamin misyonu bellidir benim de satmamda buyuk etken bu kisidir. Simdi de gelmis havuz motoru diyor gorevini cok cok iyi yaptigin bir gercek. Oteki tarafta karsiligini alirsin umarim

7. babasalih size bu konuyla ilgili ozelden bir sey yazacagim

8.  Alıntı Originally Posted by Napolyon Yazıyı Oku
    Bu adamin misyonu bellidir benim de satmamda buyuk etken bu kisidir. Simdi de gelmis havuz motoru diyor gorevini cok cok iyi yaptigin bir gercek. Oteki tarafta karsiligini alirsin umarim
    suç duyusunda bulunun bence....En azında savcının karşısına çıkıp ifade versin...Heleki onun yazdıkları yuzundan magdur olan 4-5 kişi var ise beraber suç duyurusunda bulunun...Öyle sayfalarca yazıp sonuna YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR yazmakla kurtulamaz...

Sayfa 716/964 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •