Fi tarihinde marifetli hesabım vardi, kapamistim. internet şubeden yeniden açtım. 100 k yı gecelik 10.25 den tutmuş. E be güzelim, cepteteb gecelik 12.50 olmuş, benim paramı öldürmenin ne anlamı var. Sonuç; ertesi gün 100 k aynen geri EFT..
Fi tarihinde marifetli hesabım vardi, kapamistim. internet şubeden yeniden açtım. 100 k yı gecelik 10.25 den tutmuş. E be güzelim, cepteteb gecelik 12.50 olmuş, benim paramı öldürmenin ne anlamı var. Sonuç; ertesi gün 100 k aynen geri EFT..
Bu konuda size bende katılıyorum. Ancak sizinde belirttiğinz gibi bankaların asıl amacı finansal bilgisi kıt olan müşterinin kafasını iyice karıştırmak. Dolayısıyla biz tepkide göstersek onlar bu yoldan dönmeyecek aksine daha farklı yöntemlerle kafamızı karıştırmaya devam edecekler.
Bizim yapacak bir şeyimiz yok mu? Elbette var teknoloji ve iletişimi kullanarak bence kendimizi koruyabiliriz.Eğer destek olursanız bu tür hesapları kolayca yapabileceğimiz basit bir uygulama hazırlayabilirim.
Hoşgeldin faizlerinin süresi dolunca oranlar çok düşüyor,eğer takip edemeyen olursa ,hele de unutmuşsa,oradan da yüklü kayıp oluyor.
Burası yeri değil belki ama detaylı bir bilgi alma amacıyla değil sadece yüzeysel bir fikir edinmek için soruyorum,
borsa 2 gündür niye sert düşüyor arkadaşlar? bunun mevduat yönünde bir açılımı olabilir mi?
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri